
האביב בפתח, INTIMISSIMI משיקה את קולקציית אביב 2025. אם את מחפשת לרענן את המלתחה שלך עם פריטים שמחמיאים לגוף ומוסיפים נגיעה של רומנטיקה, הגעת למקום הנכון. הקולקציה החדשה מביאה עמה שילוב מושלם של בדים איכותיים, גזרות נוחות, רומנטיקה, יוקרה ונוחות בלתי מתפשרת. קולקציה שתהפוך את המלתחה שלך לשיקית ומלאה בסטייל!
אביב הוא הזמן שבו הכל מתחדש, ומביאה עמה רוח רעננה, צבעים עדינים וסטייל. קולקציית אביב 2025 של INTIMISSIMI מציעה בדיוק את זה! שילוב של בדים משובחים, גזרות מחמיאות ונגיעות רומנטיות, הקולקציה החדשה מבטיחה להעניק לך תחושה של יופי, נוחות ותחושת עצמי.

הלבשה תחתונה מהחלומות: אלגנטית, רכה ונשית
INTIMISSIMI לוקחת אותנו למסע של עדינות ותחכום, עם מגוון בדים כגון טול, תחרה, רקמה, ויסקוזה ומשי. אם את מחפשת רוך, חושניות ונוחות – הקולקציה הזו נוצרה במיוחד בשבילך! הצבעים הבולטים כוללים ורוד פודרה, תכלת בהיר, ירוק במבוק ואפרסק רך, לצד השחור והלבן הקלאסיים שתמיד מצליחים לשדרג כל מראה.
ומה לגבי ההדפסים? האביב הזה מתהדר בפרחים בולטים, נקודות ופרינט מנומר – כי יש דברים שלעולם לא יוצאים מהאופנה.

תחרה כמו שלא הכרת: אלגנטיות בניחוח צרפתי
INTIMISSIMI מחדש את עולם ההלבשה התחתונה עם תחרה בהשראת המאה ה-19 בצרפת. התוצאה היא מראה רומנטי, אלגנטי ונצחי, עם תחושה רכה ונעימה על הגוף. השילובים המרהיבים של פרחים ועיצובים גיאומטריים מבטיחים שאת תרגישי מפונקת ובטוחה בעצמך.

חזיות שכל אחת חייבת בארון
בתוך הקולקציה ישנם שני דגמים חדשים שמסוגלים להפוך ללחם והחמאה שלך:
- חזיית אמה – משולשת, עם תוספת תחרה אלגנטית, ללא ברזלים וריפוד – אידיאלית למי שאוהבת מראה טבעי ונוח.
- חזיית דניס – בלקונט רכה עם ברזלים, עשויה תחרה יוקרתית ומציעה תמיכה מושלמת עם טוויסט מחמיא.

קולקציית פאשן – אביב בשיא הסטייל
פרחים, פפיונים וכתובות באפקט קטיפה על טול – כל מה שצריך כדי להוסיף צבע ועניין למלתחה שלך. העונה, INTIMISSIMI גם מחידשת את משפחת הקשמירים על ידי שימוש בבדים עשירים כמו מודל משולב קשמיר בטקסטורת ריב, המגיע בגופיות, חולצות גולף וחולצות במחשוף סירה. ולא נשכח את פריטי הבמבוק הרכים והנושמים, כי סטייל זה לא רק מה שאת רואה – אלא גם איך זה מרגיש על הגוף.

פיג'מות שלא תרצי להוריד
הפיג'מות של INTIMISSIMI מציעות רכות ונעימות עם הדפסים אביביים וצבעים מרעננים – פינוק מושלם. בין אם את מחפשת משהו רומנטי או נוח, תמצאי כאן את השילוב המושלם של עיצוב מחמיא ונוחות שיקית.

כמה זה עולה לנו?
המחירים נעים בין 39.90 ש"ח ל-379.90 ש"ח, ומוצרים זמינים בכל סניפי INTIMISSIMI, כולל קניון איילון רמת גן, קניון עיר ימים נתניה, קניון גבעתיים, קניון פתח תקווה, קניון הזהב בראשון לציון, אייס מול אילת והסניף החדש בביג גלילות! אם את מעדיפה להזמין בלחיצת כפתור – כנסי לאתר: https://interfashion.co.il/pages/intimissimi.
האביב הזה הולך להיות שיקי יותר, נוח יותר ו"אינטימיסימי" יותר מתמיד!

שני אקוע – עיתונאית ועורכת אופנה
אינסטגרם: shaniaqua@

Owner & Chief Editor: Effie Elisie
Instagram: @fashionisrel
Email: fashionisrael.mag@gmail.com
Site: Fashion Israel
Facebook business page: Fashion Israel