
אחד הפינוקים האולטימטיביים של הקיץ הוא גלידה. הצבעים של הקינוח האהוב יוצרים תחושה קייצית ומרעננת כשהם חלק מאיתנו: מירוק מנטה, לגווני ורוד, צהוב, סגול, לילך וניוד. קבלי את קולקציית גולברי – קיץ 2021

מאת: מאיה אושרי כהן – עורכת ראשית Fashion Israel
אחת המגמות הבולטות בקולקצייה החדשה של GOLBARY הם צבעי הפסטל, הטרנד הפסטלי מופיע במגוון הפריטים החל מטישרטים וחולצות ליום יום ועד שמלות, מכנסיים, חליפות וג'קטים לעבודה או לאירוע. גם באקססוריז המשלימים מככבים צבעי הגלידה מחגורות, תיקים ועוד.

עוד מגמה בולטת בקיץ הנוכחי הוא, שילובי התחרות בווריאציות שונות ומגוונות המקנות לפריטים מראה רומנטי ורך: חולצות מבדי תחרה עדינים בגזרות מחמיאות, בשילוב גופיות ועד שמלות קיציות באורך מידי.

BLACK&WHITE
שמלות שמשלבות את הגוונים בצורה מושלמת, תיקים לבנים באווירת קיץ ששוברים את הלוק של השמלה השחורה הקטנה וחליפות מחויטות לבנות טהורות שהכי נכונות העונה ויוצרות מראה אלגנטי ונשי.

קיץ של אוברולים
האוברול שכבר מזמן השתלט על המלתחה מאוברולי ג'ינס עם כיסים, לאוברולים בגווני פסטל בשילוב תחרות עדינות. אוברולים נשפכים בשילוב חגורות מותן ועוד.
בגזרות המכנסיים, מציע המותג גזרות חדשות ומפתיעות עם תפנית מרעננת, הם רחבים יותר, נשפכים יותר והרבה יותר נינוחים, לצד חליפות פונקציונליות וקלילות על הגוף במראה משוחרר, מכנסי שרוואל ליום יום וג'ינסים בגזרה ישרה למראה הקז'ואלי שאימצנו לאחרונה.

ליין השמלות
מגוון השמלות באורכי מידי ומקסי, בשלל סגנונות וצבעים קייציים, משמלות מחוייטות לעבודה, או שמלות רומטיות לשימוש יום יומי ועד שמלות אלגנטיות ליציאה או אירוע.


מאיה אושרי כהן – עורכת ראשית
אינסטגרם: maya_oshri_cohen

Owner & Chief Editor: Effie Elisie
Instagram: @fashionisrel
Email: fashionisrael.mag@gmail.com
Site: Fashion Israel
Facebook business page: Fashion Israel
אופנה ישראלית אופנת גברים ביוטי בצלאל דוגמנות החוג לאופנה אוניברסיטת חיפה הפקות אופנה חדשות האופנה טרנדים ישראל מגזין מגזין אופנה עיצוב אופנה צילום שמלות כלה שנקר
