

שבוע הגאווה בישראל מהווה חגיגה של אהבה, חופש וגאווה, ומציע לא רק מצעד צבעוני אלא גם התמודדות מחודשת עם עולם האופנה והמסחר. השנה מציגים מותגים רבים, כמו iStore, נובוריש דוג ו-adidas, קולקציות ייחודיות ומעוררות עניין, המשלבות צבעים, מסרים ועיצובים מודרניים. בנוסף, מותגי השיער, כמו לוריאל ואינדולה, מציעים חוויות אינטראקטיביות וצבעים חדשה שיכולים לשדרג את המראה
שבוע הגאווה בישראל מהווה הזדמנות מצוינת לעצור לרגע מהמרוץ היומיומי ולחגוג את האהבה, החופש והגאווה. מדובר בשבוע הצבעוני ביותר בשנה, אשר culminates במצעד הגאווה, המהווה סמל להתקדמות והכרה של הקהילה הגאה. מצעד זה, אשר החל את דרכו כמחאה, הפך עם השנים לאירוע צבעוני שכולנו מצפים לו, ובמהלכו מתאגדים סטרייטים וגייז כאחד כדי להביע את תמיכתם.
חידושים בתחום המסחר והאופנה
לאורך השבוע, המותגים השונים מצטרפים לחגיגה, כאשר חלקם תומכים באידיאולוגיות של הקהילה, וחלקם מנצלים את ההזדמנות למסחור האירוע. כך או כך, ההיענות שלנו היא גבוהה, והשנה מצאנו שינויים משמעותיים בתחום המסחרי. חברות רבות מציגות מוצרים מתקדמים, אשר מציעים אמירה אופנתית מיטבית ועוברים את גבולות הצבעים הבסיסיים.

רשת iStore והדגם המיוחד של Apple
דוגמה בולטת לכך היא רשת iStore, אשר משווקת באופן רשמי את מוצרי Apple בישראל. לקראת שבוע הגאווה, השיקה החברה את רצועת הספורט Pride Edition 2025, הכוללת פסים צבעוניים שמייצגים את דגל הגאווה. רצועה זו מעוצבת באפן ייחודי עם אפקטים דינמיים, והיא מציעה מראה אישי וחד-פעמי. מחיר הרצועה הוא 259 ש"ח, והיא זמינה לרכישה באתר ובסניפים של iStore.


קולקציות אקסקלוסיביות מעולם האופנה
מותג נוסף שמזוהה עם הקהילה הגאה הוא נובוריש דוג, בראשותו של המעצב מעוז דהאן. שנה נוספת שהמותג לא מציג קולקציית גאווה ייחודית, אך מציע פריטים צבעוניים ואקססוריז שמטרתם לשדר אהבה וגאווה לכל אורך השנה. לקראת מצעד הגאווה, מעוז שדרג את הקולקציה בכובעים ואקססוריז נוספים, שניתן לרכוש בסטודיו בתל אביב.

adidas וכוחם של המסרים
אחת הקולקציות המרשימות השנה היא שיתוף הפעולה בין adidas למעצב ג'רמי סקוט. קולקציית הגאווה המיוחדת לשנת 2025 כוללת בגדים ונעליים המיועדים להעביר מסרים של אהבה וחופש. הפריטים המיוחדים, כמו בגדים עם מוטיבים גרפיים וגופיות מתקדמות, זמינים לרכישה בסניפים נבחרים ובמחירים הנעים בין 169 ל-549 ש"ח.


נעליים, אביזרים ונוכחות
סקצ'רס, מציע את דגם ה-UNO לקיץ 2025. מדובר בנעליים צבעוניות ואורבן, אשר מדגישות את הנוכחות של מי שלובש אותן. טווח המחירים של דגם זה הוא בין 179.9 ל-379 ש"ח, וזמין ברשת חנויות סקצ'רס ובאתר הרשמי.

פופ-אפים וניסיון חדש במוזיקה ויופי
מותגי השיער גם הם לא נותרו מאחור, ולוריאל ישראל פתחה בקרב גאווה ראשון של קונצרט עופר ניסים בפארק הירקון. לוריאל מציעה חוויות אינטראקטיביות במתחמי פופ-אפ עם מותגים נחשבים כמו איב סן לורן ומייבלין.
אינדולה ישראל מציעה קולקציה חדשה של צבעי שיער בשם Crea bold, עם צבעים חצי קבועים, מה שיאפשר לחוגגים להציג מראות צבעוניים בולטים במצעד השנה.

שבוע הגאווה הוא לא רק חגיגה של אהבה וגאווה אלא גם במה לחדשנות מסחרית ואופנתית מהשורה הראשונה. עם מגוון רחב של מוצרים ויזואליים, כולם מוזמנים לקחת חלק בחגיגה ולבוא לידי ביטוי באופיים הייחודי, היצירתי והצבעוני.

Owner & Editor-in-Chief: Effie Elisie
Email: fashionisrael.mag@gmail.com
Instagram: @fashionisrael.mag
Site: Fashion Israel
Facebook group: Fashion Israel
Facebook business page: Fashion Israel