
האם עולם האיפור מוכן למהפכה הבאה? חטיבת היופי של איב סן לורן מציגה את Make Me Blush – סומק נוזלי חדשני שמבטיח לשנות את הדרך שבה אנו חושבות על סומק. עם פורמולה קלילה, עמידות גבוהה וחמישה גוונים בהשראת עולם הקוטור, המוצר החדש מציע מראה טבעי וזוהר שמתאים לכל גוון עור ולכל סגנון. האם הוא עומד בהבטחות? יצאנו לבדוק.
חטיבת היופי של איב סן לורן מציגה: Make Me Blush – סומק נוזלי פורץ דרך
חטיבת היופי של איב סן לורן חושפת את הדור הבא של הסמקים – Make Me Blush-Liquid Blush, סומק נוזלי חדשני שמביא עמו מהפכה בעולם האיפור. המוצר משלב צבע עז במרקם קליל, ומציע חוויית שימוש ייחודית המדגישה את היופי הטבעי של כל אחת.
הסומק מגיע בחמישה גוונים יוקרתיים בהשראת עולם הקוטור, המאפשרים התאמה אישית לכל גוון עור. החל מגווני קורל רעננים ועד לצבעים עמוקים של פירות יער – כל גוון ניתן לבנייה, כך שתוכלי לבחור בין מראה טבעי ורך לבין סומק נועז ודומיננטי.
גוונים בהתאמה אישית:
• 44 Nude Lavallière – ניוד טבעי
• 37 Peachy Nude – אפרסקי רך
• 57 Coral Clash – קורל עוצמתי
• 66 Fuchsia Fling – ורוד פוקסיה נועז
• 54 Berry Bang – גוון עמוק של פירות יער
הפורמולה החדשנית, המבוססת על טכנולוגיית Film-forming, מבטיחה גימור מט וטבעי, עמידות גבוהה והתמזגות מושלמת עם העור. ניתן לבנות את הגוון בהדרגה – מסומק עדין וזוהר ועד למראה מודגש ובולט.
עם Make Me Blush-Liquid Blush את יכולה ליהנות מסומק בהתאמה אישית, שמשלים את מראה האיפור שלך בצורה מושלמת ומעניק לך זוהר טבעי שנשאר לאורך כל היום.

ההבטחה: סומק טבעי וזוהר שנשאר לאורך כל היום
Make Me Blush-Liquid Blush פותח מתוך מחשבה על איכות קוטור וביצועים גבוהים. הפורמולה הקלילה והנוזלית שלו נבנית בהדרגה ומאפשרת התאמה מושלמת למראה הרצוי. הסומק משתלב בטבעיות עם העור ומעניק מראה רענן שנשמר לשעות ארוכות.
הגוונים בהשראת עולם הקוטור מציעים פיגמנט אינטנסיבי עם גימור מט רך, שמותיר רושם מתמשך ומבטיח צבע נועז הנשאר חיוני וזוהר לאורך כל היום.
נוחות, ורסטיליות והתאמה אישית
Make Me Blush-Liquid Blush קל לשימוש וניתן לבנייה ללא מאמץ – החל מסומק עדין וטבעי ועד למראה מלא עוצמה. הפורמולה הגמישה מאפשרת מריחה מהירה עם קצות האצבעות לתיקונים קלים, או טשטוש מקצועי עם מברשת לקבלת גימור מושלם.
הסומק מעניק חוויית איפור מותאמת אישית, המספקת לכל אחת את הגוון והמראה המושלם עבור עורה – מסומק שקוף ורענן ועד לאפקט דרמטי ונועז.

מה דעתי על הסומק?
אם להיות כנה, אני עדיין מנסה לגבש דעה עליו. מצד אחד, הוא נעים על העור ומעניק זוהר מרהיב שמשתלב בטבעיות. מצד שני, הפיגמנט אינו אטום או עוצמתי במיוחד. עם זאת, דווקא בגלל זה אהבתי אותו – הוא מעניק מראה רענן, מחיה את העור ומקנה תחושה צעירה וזוהרת. קיבלתי עליו לא מעט מחמאות, והוא נבנה בהדרגה מבלי להדגיש מרקמים בעייתיים כמו קמטוטים או נקבוביות פעורות.
למי הוא מתאים?
למי שמחפשת זוהר טבעי ולא מראה עשוי מדי. הוא נפלא לעור בוגר בזכות המרקם העדין והמחמיא.
האם הוא יהיה במזוודה המקצועית שלי?
אפשרי, אך אישית אני מעדיפה אותו לשימוש אישי.
האם הוא שווה את המחיר?
ישנם מוצרים דומים במחירים נגישים יותר, אך אי אפשר להתעלם מהפורמולה האיכותית שלו, כיאה למותג יוקרה.

מחיר: 191 שקל ל-15 מ"ל
להשיג ברשתות סופר-פארם, המשביר לצרכן, אפריל ופרפומריות מובחרות.

אורנה רימוק – סקירת מוצרי ביוטי
אינסטגרם: orna_rimok_make_up
פייסבוק: אורנה רימוק
קבוצת פייסבוק: המומלצים שלי באיפור וטיפוח

Chief editor & art director: Effie Elisie
Email: fashionisrael.mag@gmail.com
Instagram: fashion_israel.mag
site: https://www.fashion-israel.co.il
Facebook business page: Fashion Israel