
זה התחיל מימי הנעורים שלנו. כתבת ג׳ינסים של ״אהבת נעוריי״ ו-״להתראות נעורים שלום אהבה״. (שמות שגדלנו איתם: Wrangler, Lee Jeans ו-Levi's). אבל אז הגיעה החבורה המופלאה הזו (עם TNT, RENUAR והשיר הנפלא של נתן גושן). הנעורים שלנו היו אחרים, אבל תמיד תישאר האהבה. ברוך הבא לדור הסתלבט
הפקה וקונספט: אפי אליסי – Efifo efifofashion
צילום: מני פל
ארטדירקטורית וסטיילינג: ליז פלנסיה
עיצוב שיער: מאור דהרי
איפור: קטי טוראל
דוגמנים: מקס יעקב, אסי פלנסיה, אסמן ברהנו, נועם ליאל סוננפלד
ע. סטיילינג: אתי פלנסיה
Fashion: Wrangler, Lee, Levi's, TNT, Renuar

״ברוך הבא לדור הסתלבט, אני מחפש את היציע היא רוצה את כל הכסף והאושר חלומות עד הרקיע והכל בלי להזיע אז נפגשים בטלוויזיה
אני פה כי אני שר קצת וגם היא עכשיו עובדת על עצמה ועל קריירה מפותחת, בעיקר מהמקלחת״ (׳דור הסתלבט׳, נתן גושן)





״היא רוצה את כל הפוזה של המיני. שהגג יהיה פתוח, את הכובע שיסתיר את זה שאין לה מצברוח, ודירה יפה ברוטשילד, ושמישהו ישלם את החשבון״. (׳דור הסתלבט׳, נתן גושן)

״אז היא אומרת הכי טוב לבד, וואלה כולם על הזין. אבל תשים לה את הטלפון קרוב אל הידיים, עם האוכל והמים, תן לבדוק אם לא פספסתי איזה משהו ביבשת. טוב יש את ההיא שיש לה עוד אירוע והיא מזה מתרגשת. נו תראה מה היא לובשת״. (דור הסתלבט, נתן גושן)


״אז מקדשים מודרניזציה. את הכסף והכח ורוצים שנהיה בתחרות כדי שלא נוכל לשמוח אז כולם רוצים לברוח. ואפילו עד גרמניה זה כאילו ששכחנו. את השבי והקור ואיך הם אז כיבו לנו את האור. ומשם הרי ברחנו״. (דור הסתלבט, נתן גושן)


״אז אני כאן עד שהכל נשרף בשמחה ועם העצב. ואני כותב על הימים ועל היין והעשב. מהבוקר אל הערב, תאמיני לי יש משהו. במקום הזה כמו קסם. וכל עוד אנחנו לא מפחדים וגם אחד עם השני מה חסר לנו בעצם״. (דור הסתלבט, נתן גושן)


״היא רוצה את כל הכסף והעושר. הכלבים, החדר כושר, הבגדים של הביוקר את הצומי של הסטוקר, את הלייקים על הבוקר. נו אחרת איך יהיה לה ביטחון״. (דור הסתלבט, נתן גושן)




״אז אני לא מקשיב לאף אחד לאף אחד. אני לא מקשיב לאף אחד. אני לא מקשיב לאף אחד לאף אחד. אני לא מקשיב לאף אחד״. (דור הסתלבט, נתן גושן)
*תודה לרפי האהוב על האירוח.
Efifo
מגזין אופנה ישראלי, חברתי