
בעירה פנימית לתיקון עולה: באירוע מנצנץ, התקיים יריד הלייף סטייל ABOUT US בהובלתה של קרין לאופר דיין, יזמית ובעלת חנות הקונספט ״קרינה״, בית לתוכן ואופנה
קרין לאופר דיין

מאת: מאיה אושרי כהן
צילום: אורנה רביצקי
היריד שהתקיים לראשונה בתל אביב במתחם האירועים "אביגדור" נפתח בתצוגת אופנה תחת הכותרת "EXPECT THE UNEXPECTED״ בחסות CAMPARI. כל הרווחים נתרמו ל"חמניות" – פרויקט תמיכה חברתית ורגשית ליתומים.

המעצבים הציגו לראשונה דגמי מפתח מקולקציות החורף החדשות שלהם, כאשר אל הדגמים התחברו צעיף מיוחד שעיצבה נותנת החסות.
גילה אלמגור: ״הייתי אמורה להשתתף בתצוגת האופנה אך פרקתי את הכתף״
את האירוע פתחה בנאום מרגש השחקנית גילה אלמגור ולאחר מכן דיגמנו בתצוגה לקוחות ותיקים של היריד ומובילי דעת קהל שנרתמו למטרה.

היו שם חברת הכנסת סתיו שפיר, אוריאל יקותיאל, נסטיה ליסנסקי ואיתם גם השף שאחראי על תפריט האירוע ארז קומורובסקי. ועוד. כל הנרתמים בפרויקט מונעים מתוך בעירה פנימית לתיקון עולם.

בשיחה עם קרן לאופר דיין, יוזמת האירוע זו הפעם השביעית:
חשוב לי להמשיך ולתת במה למעצבים ישראלים. למעצבים הישראלים לא קל בארץ, הרבה לא שורדים או נמצאים בקשיים ומעטים מצליחים. פלטפורמה כזו נותנת להם להרחיב את קהל לקוחותיהם״.
עוד סיפרה כי הפרויקט התרחב כבר אל מעבר לים וישנה היענות גדולה.

גילה אלמגור: ״ראיתי חשיבות גדולה להשתתף בפרויקט. הייתי אמורה להשתתף בתצוגת האופנה אך פרקתי את הכתף״. עוד מסרה כי היא מודעת לקושי של המעצבים הישראליים כמו לקושי בעוד תחומים נוספים בארץ.
אוריאל יקותיאל, שנרתם בהמון אהבה לאירוע, מספר כי "ההליכה על עקבים לא הייתה קלה", למרות שזה לא הפעם הראשונה שהוא מתהלך על מסלול.
עוד סיפר על החשיבות להביא את הסיפור האישי שלו כהשראה לבני נוער.
באירוע ראיתי אנשי עסקים מובילים ומובילי דעת קהל וביניהם: חניתה כץ בעלים ומנכ"ל דאטה פול שצעדה לראשונה בתצוגת האופנה באירוע.
עירא לאופר מנכ"ל חברת JUST שהפתיע את אחותו קרין והגיע לביקור לארץ במיוחד לשלושה ימים של היריד.

אוריאל יקותיאל: ״ההליכה על עקבים לא הייתה קלה״
איש הנדל"ן ואחיה השני של קרין גיא לאופר, יזהר אפרתי מנכ"ל IBBLS, יאיר לוי סמנכ"ל שיווק IBBLS, יוליה אפק מנהלת השיווק קמרי ישראל, רונית חלפון בעלת חברת "סאקס" ועוד.

חני שפגט – עורכת ראשית
אינסטגרם: shopink_israel
פייסבוק: Hani Shpagat
קבוצת פייסבוק: Shopink?
קרין לאופר דיין