
בשורה לטבעוניים: לראשונה טבע נאות קיבלה סימון של תו עמותת Vegan Friendly מבין הדגמים שיסומנו בתו-כל קולקציית נעלי הבית של דפנה
מותג נעלי הנוחות והאופנה טבע נאות, קיבל את תו עמותת ויגן פרנדלי, עמותה הפועלת לקידום ולשיפור אורח חיים טבעוני בישראל. הדגמים של טבע נאות שעמדו בקריטריונים של העמותה ויסומנו בתו ויגן פרנדלי הינם הדגמים של קולקציית נעלי הבית של המותג דפנה כולל דגם קיפי האייקוני והדגם שחר ויגן לנשים ולגברים. תו הויגן פרנדלי מסייע לצרכן לזהות מוצרים טבעונים ובכך מזרז ומקל על ההחלטה בעת הקנייה.

דגם שחר הינו דגם אייקוני של טבע נאות-כפכפים עם שתי רצועות קדמיות ושני אבזמים להתאמה ולאחיזה מושלמת של כף הרגל. גירסת הויגן של הדגם עשויה מחומרים טבעיים ואיכותיים שאינם מן החי.
לדברי אילנה אורנשטיין, מנהלת השיווק "טבע נאות": "כחלק מהמגמה העולמית של הימנעות משימוש במוצרים מן החי, השיקה השנה טבע נאות קולקציית VEGAN שעשויה מחומרים טבעיים, שאינם מן החי, ומחומרים מתקדמים אחרים בהתאמה לעקרונות המנחים של המותג – נוחות ואיכות. בקולקציה מחומרים טבעיים ואיכותיים. פיתוח הקולקציה נעשה מתוך רצון להעניק אלטרנטיבה נוחה ואופנתית לקהלים הולכים וגדלים של טבעונים בישראל ובעולם, וכמו גם לאור ההבנה ששימוש בחומרים מסוג זה מביאים לתהליך ייצור יעיל ונכון יותר בהיבטים רחבים של קיימות ושמירה על הסביבה".

מיום היווסדה, פועלת טבע נאות מתוך אחריות לסביבה, לטבע ולאדם. בייצור הנעליים משתמשת החברה בחומרי גלם טבעיים כגון שעם טבעי המופק מקליפות עץ אלון ומלטקס טבעי, המופק מעץ הגומי. מדובר בחומרים עמידים, שתורמים לעמידות מוצרי החברה. בנוסף, נעלי טבע נאות מיוצרות בשילוב עבודת יד, וכך פוחת השימוש במכונות הצורכות אנרגיה בכמויות גבוהות ונמנעת פליטה של גזים מזהמים.

לדברי שירי קוך, מנהלת פרויקט סימון מוצרים בעמותת ויגן פרנדלי: "אנחנו כעמותה ששמה לה למטרה להנגיש את הטבעונות בישראל, רואים שיותר ויותר עסקים בוחרים לקחת חלק במהפכה הטבעונית וליידע את הצרכנים אילו מוצרים טבעונים ואינם כוללים רכיבים מן החי. אנחנו שמחים שטבע נאות בחרו לעשות איתנו את המהלך, לפנות לקהל הטבעוני ולקהל שחשוב לו לצמצם את צריכת המוצרים מן החי ע"י סימון המוצרים, ומקווים שעוד חברות ימשיכו במגמה החיובית של הנגשת טבעונות בכל התחומים".

מאיה אושרי כהן – עורכת ראשית
אינסטגרם: maya_oshri_cohen

Chief editor & art director: Effie Elisie
Email: fashionisrael.mag@gmail.com
Instagram: fashion_israel.mag
site: https://www.fashion-israel.co.il
Facebook business page: Fashion Israel