כנאפה בשר עם אטריות אורז

מאסטר שף - מתכון כנאפה בשר עם אטריות אורז כשר לפסח. צילום: יח״צ - 1
|

למארחים במהלך פסח,  השואלים עצמם מה להגיש כמנה ראשונה,  כמנה מרשימה, עשירה, יפה, מיוחדת וטעימה שתהפוך לכוכבת החג… המותג הקולינארי מאסטר שף מציע מתכון להכנת כנאפה בשר עם אטריות אורז – כשר לפסח! 

המתכון קל להכנה ומתאים כמנה ראשונה לכל ארוחה חגיגית.  

מצרכים- חומרים למחבת בקוטר 24 ס״מ:

  • 200 גרם אטריות אורז דקות מאסטר שף
  • 350 גרם בקר טחון
  • 5-6 כפות שמן זית
  • 1 בצל קצוץ
  • 1 שן שום כתושה
  • מלח ופלפל
  • 1 כף בהרט
  • 1 כפית כורכום
מאסטר שף - מתכון כנאפה בשר עם אטריות אורז כשר לפסח (2)-2
מאסטר שף – מתכון כנאפה בשר עם אטריות אורז כשר לפסח. צילום: יח״צ

הוראות הכנה: 

  1. משרים אטריות במים לשעה עד לריכוך.
  2. מחממים מחבת עם 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים בשר ושום. מערבבים ומפרידים לפירורים תוך כדי טיגון 3-4 דקות ומתבלים במלח, פלפל וחצי כף בהרט.
  3. מסננים את האטריות ומערבבים בקערה עם 2 כפות שמן זית, מלח, חצי כף בהרט וכורכום. חשוב לערבב היטב כדי לתבל את כל האטריות ולצבוע אותן בכורכום.
  4. משמנים מחבת ב-2 כפות שמן זית ומרפדים בחצי מכמות האטריות. משטחים מעליהן את הבשר המתובל. מניחים שכבה נוספת של אטריות אורז וממשיכים לטגן 4-5 דקות או עד שרואים שהאטריות מתייצבות ומזהיבות מעט. 
  5. הופכים לצלחת ומחזירים למחבת לטיגון של 4 דקות נוספות.
  6. מגישים עם טחינה ופיסטוקים ו/או פטרוזיליה מעל.

להגשה:

טחינה
פטרוזיליה ו/או פיסטוקים גרוסים

זארה-Fashion-Israel-מגזין- אופנה-ישראלי-טרנדים-נשים-2021-טרנדים-גברים-2021-חדשות-אופנה-אתר-אופנה-חדשות-האופנה-כתבות-אופנה-סטייל-טרנדים-מגזין-סטייל-מגזין-יופי-אופנה-ישראלית-אופנת-נשים-הפקות-אופנה-ישראל-קורונה-מגזין-אופנה

Chief editor & art director: Effie Elisie
Email: fashionisrael.mag@gmail.com
Instagram: fashion_israel.mag
site: https://www.fashion-israel.co.il
Facebook business page: Fashion Israel

פורסם בקטגוריות Fashion Food, מתכונים
תגובות פייסבוק