הסטייליסטית הדס דיקשטיין עושה את ירושלים

הדס דיקשטיין. צילום: רננה טנא - 1
|
הדס דיקשטיין. צילום: רננה טנא

חגיגה של סטייל בירושלים: בר המצווה של הדס דיקשטיין הפכה לאירוע אופנתי בלתי נשכח: הסטייליסטית הדס דיקשטיין, שמוכרת כאחת מהאחראיות על הלוקים של הסלבס הגדולים בישראל, חגגה לבנה בר מצווה באירוע נוצץ באולם “פנורמה” שבבית שמואל בירושלים.

דיקשטיין, שתמיד יודעת איך לגנוב את ההצגה, לבשה שמלה שאי אפשר היה להתעלם ממנה – יצירה עוצרת נשימה מבית האופנה הירושלמי המוביל Rachel H. השמלה, שעוצבה בקפידה עם טול מרהיב, שילבה מראה אדג׳י ומודרני עם ניחוחות קלאסיים של השטיח האדום, והשאירה את האורחים פעורי פה.

הדס דיקשטיין. צילום: רננה טנא - 114
הדס דיקשטיין. צילום: רננה טנא

כיאה לאשת סטייל, דיקשטיין לא ויתרה גם על הפרטים הקטנים: התספורת המרעננת השתלבה באופן מושלם עם הלוק כולו, האיפור המדויק של רוני דהן הדגיש את יופיה הטבעי, ונעלי היוקרה מבוטיק “יעלא” השלימו את המראה המושלם.

הדס דיקשטיין. צילום: רננה טנא - 14
ההדס דיקשטיין. צילום: רננה טנא

ירושלים אולי התרגלה לאירועים יוקרתיים, אבל החגיגה של הדס דיקשטיין הביאה איתה רוח אופנתית חדשה לבירה. אין ספק שדיקשטיין לא רק סטייליסטית – היא מותג בפני עצמה.

הדס דיקשטיין. צילום: רננה טנא - 17
הדס דיקשטיין. צילום: רננה טנא
הדס דיקשטיין. צילום: רננה טנא - 111
הדס דיקשטיין. צילום: רננה טנא

האינסטגרם של הדס דיקשטיין: hadas.dikshtein.styling@
היח״צ של הדס דיקשטיין: שירן פרץ shiran_pr@

FASHION ISRAEL LOGO-2

Owner & Chief Editor: Effie Elisie
Instagram: @fashionisrel
Email: fashionisrael.mag@gmail.com
Site: Fashion Israel
Facebook business page: Fashion Israel

Fashion Israel - מגזין אופנה ישראלי. הבית של האופנה בישראל. אופנתי. חברתי. ישראלי.

פורסם בקטגוריות Fashion Israel, אופנה