נסטלה מחדשת

לה קרמריה 1- שרבט פרווה בטעמי טרופי ופירות יער
|

גלידות נסטלה פותחת את עונת הגלידות 2022 ומשיקה מגוון חידושים מפתיעים. גלידות נסטלה פותחת את עונת הגלידות 2022. ומשיקה מגוון חידושים מפתיעים  מותג קראנץ' מתרחב ונכנס לקטגוריית חטיפי הגלידה 

גלידות נסטלה משיקה את הגלידות החדשות של העונה, עם חדשנות המתמקדת במגוון מוצרים לצריכה אישית (Single Serve) המשרתים את התחזקות מגמה זו בשוק הגלידה. המגמה החלה לפני מספר שנים והתעצמה במהלך השנתיים האחרונות בעקבות הנסיבות המיוחדות. הצרכנים מעדיפים מנות אישיות בכל הזדמנויות הצריכה: מחוץ לבית כמובן, ועתה ביתר שאת גם בתוך הבית. הסגמנט שיוביל את המגמה בגלידות נסטלה יהיה סגמנט ה"פינוק", עם מגוון מוצרים חדשניים וטעימים שיתמכו במהלך. 

בעונה הנוכחית, מחזקת גלידות נסטלה את המותג קראנץ' (Crunch) שייכנס לקטגוריית חטיפי הגלידה ומשיקה את קראנץ' בר – חטיף גלידה בטעם וניל עם שכבת קרמל ובציפוי שוקולד חלב וחטיפי אורז תפוח. קראנץ' בר יוצע לצרכן כחטיף בודד וגם במאגדת של 6 יחידות. 

כמו כן, משיקה גלידות נסטלה מוצרי פינוק נוספים: בסדרת מילקה (Milka) – שלגון מילקה שוקולד אגוזים בציפוי שוקולד עם שברי אגוזי לוז קלויים. בנוסף, מרחיבה את סדרת ביסקולידה אקסטרה ומשיקה את ביסקולידה אקסטרה שוקו בננה עם שבבי ממרח פאדג'. בהמשך העונה צפויים להיות מושקים חידושים מרגשים נוספים תחת המותגים מילקה ואוריאו ושחקן חיזוק משמעותי בסדרת אקסטרים (Extreme) בקטגוריית הטילונים.

גלידות נסטלה
גלידות נסטלה. צילום: יח״צ

בעולם המשפחה והילדים, משיקה גלידות נסטלה את שלגון באבל גאם, שלגון בצורת עיגול בטעמי מסטיק עם ליבת תות חמוץ ובניחוח נוסטלגי. כמו כן, גם שלגון בטעם וניל בציפוי קרחון טרופי שנותן מענה גם לקהל שמחפש טעם בוגר יותר. לקהל המחפש שלגון פרווה מפנק, פיתחו בגלידות נסטלה שלגון פרווה וניל עוגיות בציפוי שוקולד, במיוחד עבור הקהל הטבעוני.

בקטגוריית הגלידות בחבילות הבית: גלידת סורבה פרווה של לה קרמריה בטעם טרופי ופירות יער. כמו כן, לה קרמריה שוקו וניל עם 39 קלוריות למנה, כעת מאושר על ידי אגודת אי"ל – האגודה הישראלית לסוכרת וללא מדבקות אדומות.

גם בתחום ה-Wellness צפויים חידושים נוספים בהמשך העונה כמו שלגון תחת סדרת לה פרוטה (La Frutta) ובשורה צרכנית מפתיעה עם מאגדות פרימיום מופחתות קלוריות.

לאה ריינר מלמד, סמנכ"לית השיווק של גלידות נסטלה: "היקף קטגוריית שוק הגלידות בשנת 2021 בישראל נאמד ב-1.85 מיליארד ₪ כאשר הקטגוריה הצומחת היא קטגוריית האימפלס. הנ"ל בא לידי ביטוי בירידה במכירות בשנה החולפת בשוק המאורגן, בו הצריכה מתבטאת בעיקר במאגדות וחבילות בית. 

הסגמנטים הצומחים בשוק הגלידה בשנת 2021, בהם גם בחרנו להתמקד בפיתוח מוצרים חדשים, הם סגמנט ה-Wellness והבריאות כמו גם סגמנט הילדים והמשפחה. סגמנט הפינוק שומר על כוחו ונשאר יציב גם כן".

מותג קראנץ' מתרחב ונכנס לקטגוריית חטיפי הגלידה 

גלידות נסטלה משיקה את הגלידות החדשות של העונה, עם חדשנות המתמקדת במגוון מוצרים לצריכה אישית (Single Serve) המשרתים את התחזקות מגמה זו בשוק הגלידה. המגמה החלה לפני מספר שנים והתעצמה במהלך השנתיים האחרונות בעקבות הנסיבות המיוחדות. הצרכנים מעדיפים מנות אישיות בכל הזדמנויות הצריכה: מחוץ לבית כמובן, ועתה ביתר שאת גם בתוך הבית. הסגמנט שיוביל את המגמה בגלידות נסטלה יהיה סגמנט ה"פינוק", עם מגוון מוצרים חדשניים וטעימים שיתמכו במהלך. 

בעונה הנוכחית, מחזקת גלידות נסטלה את המותג קראנץ' (Crunch) שייכנס לקטגוריית חטיפי הגלידה ומשיקה את קראנץ' בר – חטיף גלידה בטעם וניל עם שכבת קרמל ובציפוי שוקולד חלב וחטיפי אורז תפוח. קראנץ' בר יוצע לצרכן כחטיף בודד וגם במאגדת של 6 יחידות. 

כמו כן, משיקה גלידות נסטלה מוצרי פינוק נוספים: בסדרת מילקה (Milka) – שלגון מילקה שוקולד אגוזים בציפוי שוקולד עם שברי אגוזי לוז קלויים. בנוסף, מרחיבה את סדרת ביסקולידה אקסטרה ומשיקה את ביסקולידה אקסטרה שוקו בננה עם שבבי ממרח פאדג'. בהמשך העונה צפויים להיות מושקים חידושים מרגשים נוספים תחת המותגים מילקה ואוריאו ושחקן חיזוק משמעותי בסדרת אקסטרים (Extreme) בקטגוריית הטילונים.

בעולם המשפחה והילדים, משיקה גלידות נסטלה את שלגון באבל גאם, שלגון בצורת עיגול בטעמי מסטיק עם ליבת תות חמוץ ובניחוח נוסטלגי. כמו כן, גם שלגון בטעם וניל בציפוי קרחון טרופי שנותן מענה גם לקהל שמחפש טעם בוגר יותר. לקהל המחפש שלגון פרווה מפנק, פיתחו בגלידות נסטלה שלגון פרווה וניל עוגיות בציפוי שוקולד, במיוחד עבור הקהל הטבעוני.

בקטגוריית הגלידות בחבילות הבית: גלידת סורבה פרווה של לה קרמריה בטעם טרופי ופירות יער. כמו כן, לה קרמריה שוקו וניל עם 39 קלוריות למנה, כעת מאושר על ידי אגודת אי"ל – האגודה הישראלית לסוכרת וללא מדבקות אדומות.

גם בתחום ה-Wellness צפויים חידושים נוספים בהמשך העונה כמו שלגון תחת סדרת לה פרוטה (La Frutta) ובשורה צרכנית מפתיעה עם מאגדות פרימיום מופחתות קלוריות.

לאה ריינר מלמד, סמנכ"לית השיווק של גלידות נסטלה: "היקף קטגוריית שוק הגלידות בשנת 2021 בישראל נאמד ב-1.85 מיליארד ₪ כאשר הקטגוריה הצומחת היא קטגוריית האימפלס. הנ"ל בא לידי ביטוי בירידה במכירות בשנה החולפת בשוק המאורגן, בו הצריכה מתבטאת בעיקר במאגדות וחבילות בית. 

הסגמנטים הצומחים בשוק הגלידה בשנת 2021, בהם גם בחרנו להתמקד בפיתוח מוצרים חדשים, הם סגמנט ה-Wellness והבריאות כמו גם סגמנט הילדים והמשפחה. סגמנט הפינוק שומר על כוחו ונשאר יציב גם כן".

טעמנו ואהבנו את הטעמים החדשים של נסטלה

זארה-Fashion-Israel-מגזין- אופנה-ישראלי-טרנדים-נשים-2021-טרנדים-גברים-2021-חדשות-אופנה-אתר-אופנה-חדשות-האופנה-כתבות-אופנה-סטייל-טרנדים-מגזין-סטייל-מגזין-יופי-אופנה-ישראלית-אופנת-נשים-הפקות-אופנה-ישראל-קורונה-מגזין-אופנה

בעלים ועורך אחראי: אפי אליסי
Fashion Israel – מגזין אופנה ישראלי
מייל: fashionisrael.mag@gmail.com
אינסטגרם: fashion_israel.mag
אתר: https://www.fashion-israel.co.il/
הקבוצה שלנו בפייסבוק: Fashion Israel – מגזין אופנה של כולם!
דף עסקי: Fashion Israel

פורסם בקטגוריות Fashion Food, חדשות האוכל
תגובות פייסבוק