
לחובבי הפסטות, בטח תשמחו לשמוע שגם בארוחת החג ניתן להכין מנת פסטה חגיגית המשלבת את סמלי החג: הרימון, התפוח והדבש! …. השף הראשי של מותג הפסטה ברילה הכין מתכון מיוחד לראש השנה וחגי תשרי: סלט פסטה עם רימונים, תפוחים ודבש. קל להכנה, טעים, מעשיר ומקשט כל שולחן חג.
מצרכים:
- 1 חבילה (500 גרם) פסטה פרפלה ברילה
- 1 שקית עלי בייבי תרד
- 1 תפוח עץ מסוג גרני סמית (ירוק וחמצמץ)
- 1 בצל אדום
- חופן עלי נענע
- 1 כוס גרגרי רימון
- 100 גרם שבבי שקדים קלויים (על מחבת יבשה)
לרוטב:
- 1/3 כוס שמן זית
- 2 כפות חומץ יין לבן או חומץ תפוחים
- 1 כף דבש
- 1 כף שומשום קלוי
- מלח ופלפל

אופן ההכנה:
- מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה. מסננים ומצננים. מומלץ להוסיף מעט שמן זית לפסטה החמה, למניעת הידבקות.
- חותכים את התפוח לרבעים, מנקים את הזרעים וחותכים לפרוסות דקות. חותכים את הבצל האדום לחצי ופורסים לטבעות דקות.
- מכינים את הרוטב: מכניסים יחד את כל הרכיבים למיכל סגור או צנצנת ומנערים עד לאיחוד החומרים.
- מרכיבים את הסלט: בקערה גדולה מערבבים פסטה, תרד, נענע, תפוחי עץ ובצל. יוצקים את הרוטב ומערבבים היטב.
- לפני ההגשה מפזרים למעלה את גרגרי הרימון והשקדים הקלויים – ומגישים.
המתכון באדיבות המותג ברילה – שנה טובה ומתוקה!

Chief editor & art director: Effie Elisie
Email: fashionisrael.mag@gmail.com
Instagram: fashion_israel.mag
site: https://www.fashion-israel.co.il
Facebook business page: Fashion Israel
פורסם בקטגוריות Fashion Food, מתכונים
תגובות פייסבוק