
תאלא מכּעבּל, בת 21, נולדה בעיר נצרת. היא סיימה תיכון בבית ספר נזירות המשיח – נצרת, בהתמחות בתקשורת וקולנוע. מאז ילדותה היא נמשכה אל עולמות המשחק, האופנה ותמיד חלמה על כּוֹכָבוּת, אישה המאמינה בכישרון שלה ובהגשמת חלומותיה. אנשים רבים שמו לב שהיא יפיפייה עם כישרון למשחק, ועודדו אותה לפנות לתחום האופנה והקולנוע.
מאת: ג׳ון ספדי
איך התחלת בתחום ומהם התחנות החשובות ביותר?
"התחלתי לדגמן כשהייתי בסביבות הגיל 16 בעיר נצרת, באשר קיבלתי הצעות צילומים מעם צלמים מקצועיים ומאפרים ומעצבי שיער ואחד מהם הוא יוסי ביטון, ואכן הופעתי המגזינים.
לאחר תום לימודי החיכון התקבלתי לאוניברסיטת New York Film Academy בחוג למשחק; אחרי ועדה מטעם האוניברסיטה שהגיעה לתל אביב כדי לערוך אודישנים ולגלות כישרונות.
החלום שלי הלך וגדל, הרגשתי מוכנה להרפתקה חדשה של הגשמת החלום שלי בארה"ב ובמיוחד בהוליווד – החלום של כל שחקן – חרף הפחד העצום. משם התחלתי בצעדים אטים אך זהירים, ולאחר שנתיים מאז היותי בארה"ב קיבלתי הצעות ממנהלים וסוכנים בתחום הקולנוע, הפרסומות והדוגמנות. הם מצאו בי עניין מאחר ןאני ערבייה בעלת יופי מזרחי מיוחד.

חתמתי על חוזה של שנתיים עם חברה בלוס אנג'לס; Talent Management 323 כדי שתייצג אותי מול הבמאים וחברות הפקה, סוכנות אשר מייצגת שחקנים מפורסמים. גולת הכותרת כרגע: קמפיין ענק בו השתתפתי עבור billboard עם השחקנית Bella thorne והראפר Tyga. הקמפיין עתיד לעלות בקרוב באל איי.
בנוסף, הצטלמתי לא מזמן לפרסומת עבור Vintage Souls – מותג אופנה ידוע בלוס אנג'לס. חברת אופנה שאמה של השחקנית בילה ת'ורן עובדת בה כאשת עסקים."

באיזה אתר מקצועי ניתן למצוא אותך?
"יש לי פרופיל באתר actors access – LA Casting והוא אתר מיועד לשחקנים בלבד אשר להם יש סוכן או איש עסקים רשמי רשום ב-IMDB כדי להקל על הבמאים והחברות במציאת פנים חדשים. השחקנים החשובים ביותר נמצאים בבמה מכובדת זו.
אציין כי נרשמתי לאודישנים לתפקידים בסרטים וסדרות אליהן התקבלתי אך הקורונה כידוע לכולם עצרה את כל ההפקות."

היכן את רואה את עתידך?
"אני רואה את עצמי כוכב זוהר בקולנוע העולמי, מקווה להצלחות ענק ומקור גאווה להוריי, אשר הם איתי תמיד ותומכים בי בכל כוחם ומקור גאווה לעיר שלי נצרת. אני אעשה ואצעד להגשמת חלומותיי ויעדיי ואמסור מסר יפה אל העולם דרך האומנות, אני רואה את עצמי כמודל חיקוי לבני ובנות גילי והגיל הבא.

אני מודעת שאטפס על סולם ההצלחה מדרגה אחר מדרגה, ויודעת שהאתגרים והקשיים רבים, אבל אם נאמין בחלומות שלנו, אין דבר כזה בלתי אפשרי."
כיצד תרצי לסיים את הריאיון?
"מסע האלף מיל מתחיל בצעד – Dream big and work hard".
תודה רבה לאימא ולאבא כי תומכים בי תמיד. כמוכן תודה רבה לכם – פאשן ישראל.

*התמונות המצורפות מהוות חלק מהפרסומת עם הראפר והשחקנית בילה. תמונה כשהייתי על ה-Red Carpet עם סרטון. תמונת פרופיל לקוחה ממגזין יוסי ביטון לאיפור ותמונות מהפרופיל שלי מהאתר actors.com."

ג׳ון ספדי
جون صفدي
מנהל המחלקה הערבית במגזין
مدير قسم اللغة العربية في المجلة
תואר ראשון מאוניביסיטת תל אביב – ספרות ערבית ותרבות צרפת
لقب أوّل من جامعة تل ابيب في الادب العربي والثقافة الفرنسية
Joun.saf98@gmail.com

בעלים ועורך אחראי: אפי אליסי
Fashion Israel – מגזין אופנה של ישראל
מייל: fashionisrael.mag@gmail.com
טלפון: 050-7368167
אינסטגרם: fashionisrael.mag
אתר: https://www.fashion-israel.co.il/
הקבוצה שלנו בפייסבוק: Fashion Israel – מגזין אופנה של כולם!
דף עסקי: Fashion Israel
כתובת למשלוח: רח׳ בר כוכבא 1, דירה 1, רמת גן