לראשונה בארץ תשיק אירני סחר משקה מאצ'ה טבעי: משקה מאצ'ה טבעי, העשוי מ-100% אבקת תה ירוק יפני מסורתי. ויש גם מתכון לגלידה מרעננת
מאת: מערכת Fashion Israel
תה המאצ'ה מבוסס על אבקת תה טבעית שנוצרה מצמחי תה טריים אשר עברו תהליך של טחינה עדינה ואיכותית.
צמחי המאצ'ה עשירים בנוגדי חמצון ומכילים כלורופיל, חומצות אמינו ועוד ערכי מזון חשובים כמו וויטמינים ומינרליים.
המאצ'ה מכילה קפאין שמתפרק בצורה נכונה בגוף בשונה מקפה וניתן להכין איתה משקאות בריאות נוספים ואף מתכוני אפייה
מגוונים מלבד לתה המאצ'ה, כמו: לאטה חם או קר, גלידה, עוגות ועוד.
בנוסף, ניתן לשלב את אבקת תה המאצ'ה כתבלין במאכלים שונים מה שישדרג את הטעם ואף יוסיף ערך תזונתי למזון.
מחיר לצרכן: 49.90 שקל
מכיל: אריזה 50 גרם
כשרות OU
ניתן להשיג: ברשת טיב טעם, טבע קסטל, סופר פארם ועדן טבע.
מתכון להכנת גלידת מאצ'ה מנטה: קפוא, קיצי, בריא, טבעוני וקל להכנה
לרגל השקת תה המאצ'ה בישראל, מומחי המזון של המותג 22 קרבון מבית אירני סחר, מציעים מתכון להכנת גלידת מאצ'ה בטעם מנטה. המתכון מתאים לקיץ הישראלי, טבעוני, טעים, בריא וקל להכנה ביתית.
הגלידה מבוססת על מרכיב עיקרי ומזין שהוא אבקת תה המאצ'ה, העשוי מ- 100% צמחי תה יפני טריים. אבקת המאצ'ה עשירה בנוגדי חמצון ומכילה כלורופיל, חומצות אמינו ואף מסייעת בטיפול אנטי אייג'ינג, הורדת לחץ דם, סילוק רעלים מהגוף, ירידה במשקל והגברת הריכוז והזיכרון.
מרכיבים להכנת הגלידה:
- 400 מ"ל חלב קוקוס
- 2 בננות קפואות
- 5 כפות סירופ אגבה או סירופ מייפל
- 2 כפיות מאצ'ה
- חופן עלי נענע
אופן ההכנה:
להוסיף את כל המרכיבים יחד למעבד מזון או לבלנדר, לטחון ולערבב עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה כמו שמנת רכה. יוצקים את התערובת לקערה ומכניסים למקפיא למשך מנימום 3 שעות ועד ללילה שלם.
בתאבון ☺