מתכונים: לחם ממולא פרושוטו ופסטו

מתכונים: לחם ממולא פרושוטו ופסטו
|

ההכנה לוקחת שתי דקות, ועוד כמה דקות חימום בתנור, אבל יש סיכוי טוב שהלחם הזה, המתפקע מרוב גודיז, יגנוב את ההצגה על שולחן הבראנץ. מתאים לצד גביע יין לבן


מאת: מערכת Fashion Israel


מרכיבים:

  • 1 לחם מחמצת – בחרו כיכר לחם לא גדולה ובעלת צורה נאה.
  • 200  גרם גבינת עיזים חתוכה לקוביות
  • 150 גרם גבינת צ'דר מיושנת חתוכה לקוביות 
  • 100 גרם פרושוטו פרוס דק וקרוע לרצועות 
  • 6-5  כפות ממרח פסטו 
  • 2  בצלים ירוקים פרוסים דק
לחם ממולא פרושוטו ופסטו
לחם ממולא פרושוטו ופסטו. צלם: רונן מנגן

אופן ההכנה:

 מחממים תנור ל-180 מעלות. חורצים את הלחם בצורת שתי וערב – כמעט עד התחתית. מורחים פסטו בכל החריצים ומטמינים בהם קוביות גבינה ורצועות פרושוטו. אופים כ-12 דקות עד שהגבינות מבעבעות, מפזרים בצל ירוק ומגישים מיד. 

באותה שיטה מכינים: 
לחם קפרזה מורחים בחריצי הלחם ממרח עגבניות מיובשות שותלים כדורי בייבי-מוצרלה ועלי בזיליקום ואופים בתנור עד שהגבינה נמסה. מזלפים מעט שמן זית ומגישים מיד.

באדיבות ישרקו מקבוצת טיב טעם.  את מוצרי טיב טעם ניתן לרכוש גם באמצעות אתר המכירות און ליין. משלוח גם בשבת  www.tivtaam.co.il. אתר ישרקו: www.israco.co.il


Beauty fashion Fashion israel Fashion Magazine Fashion News hair Makeup photography style Trends zara אופנה אופנה 2021 אופנה ישראלית אופנת גברים אופנת נשים איפור אפי אליסי אתר אופנה אתר אופנה 2021 ביוטי הפקות אופנה זארה חדשות אופנה חדשות האופנה טיפוח טרנדים טרנדים 2021 כתבות אופנה מגזין אופנה מגזין אופנה 2021 מגזין אופנה אונליין מגזין אופנה ויופי מגזין אופנה ישראלי מגזין אופנה לנשים מעצבי אופנה סטייל עיצוב אופנה צילום צילום אופנה קורונה קסטרו שבוע האופנה שיער שמלות כלה

פורסם בקטגוריות Fashion Food, מתכונים
תגובות פייסבוק