מתכון המתאים לימי הקיץ החמים: סלט פסטה עם מוצרלה, זוקיני ובזיליקום. הרוטב הוא המחבר העיקרי בין הפסטה ליתר מרכיבי הסלט. המתכון קל להכנה, טעים וקייצי, ומתאים כארוחת צהריים, ערב או לאורחים שמגיעים!
חומרים ל-4 מנות:
- 1 חבילה (500 גרם) ברילה טרופי
- 2 זוקיני פרוסים לרצועות דקות בעזרת קולפן
- 20 עגבניות שרי פרוסות או חתוכות לרבעים
- חבילת כדורי בייבי מוצרלה חצויים
- חופן נבטי בזיליקום או עלי בזיליקום
- 2-3 כפות צנוברים קלויים
לרוטב:
- 6 כפות שמן זית
- 2 כפות חומץ בלסמי
- 1 כף מייפל או דבש
- 1 שן שום כתושה
- מלח ופלפל שחור גרוס
- מרתיחים סיר עם מים לבישול הפסטה. מוסיפים מלח ואת הפסטה ומבשלים, לפי הוראות, 6 דקות. מסננים ומצננים.
- מכינים את הרוטב: מערבבים את החומרים בצנצנת. טועמים ומאזנים טעמים במידת הצורך.
- מערבבים את הפסטה עם יתר החומרים
המתכון באדיבות ברילה
פורסם בקטגוריות Fashion Food, מתכונים
תגובות פייסבוק