מתכונים: סלט פסטה עם מוצרלה וזוקיני

ברילה--סדרת-פסטות-חדשה-צילום-נמרוד-סנדרס)
|

מתכון המתאים לימי הקיץ החמים:  סלט פסטה עם מוצרלה, זוקיני ובזיליקום. הרוטב הוא המחבר העיקרי בין הפסטה ליתר מרכיבי הסלט. המתכון קל להכנה, טעים וקייצי, ומתאים כארוחת צהריים, ערב או לאורחים שמגיעים!  

חומרים ל-4 מנות:

  • 1 חבילה (500 גרם) ברילה טרופי
  • 2 זוקיני פרוסים לרצועות דקות בעזרת קולפן
  • 20 עגבניות שרי פרוסות או חתוכות לרבעים
  • חבילת כדורי בייבי מוצרלה חצויים
  • חופן נבטי בזיליקום או עלי בזיליקום
  • 2-3 כפות צנוברים קלויים
מתכונים סלט פסטה, זוקינו, מוצרלה ובזיליקום
סלט פסטה, זוקינו, מוצרלה ובזיליקום. צילום: נמרוד סנדרס

לרוטב:

  • 6 כפות שמן זית
  • 2 כפות חומץ בלסמי
  • 1 כף מייפל או דבש
  • 1 שן שום כתושה
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  1. מרתיחים סיר עם מים לבישול הפסטה. מוסיפים מלח ואת הפסטה ומבשלים, לפי הוראות, 6 דקות. מסננים ומצננים.
  2. מכינים את הרוטב: מערבבים את החומרים בצנצנת. טועמים ומאזנים טעמים במידת הצורך. 
  3. מערבבים את הפסטה עם יתר החומרים

המתכון באדיבות ברילה 

פורסם בקטגוריות Fashion Food, מתכונים
תגובות פייסבוק