מתכונים: פסטה קוואטרו פרומג׳יו

אופנה-פסטה טליאטלה פלייה א-פיאנו ברוטב קוואטרו פרומג׳יו.
|

מתכון  פסטה חגיגי לחג השבועות. מפתיע, טעים  וקל להכנה הכולל תמהיל של גבינות, רוטב עשיר עם נגיעות  פיקנטיות: פסטה טליאטלה פלייה א-פיאנו ברוטב קוואטרו פרומג׳יו


מאת: מערכת Fashion Israel


חומרים ל-4 מנות:

1 חבילה (500 גרם) ברילה טליאטלה פלייה א-פיאנו 

לרוטב:

  • 2 כפות חמאה
  • 2 גבעולי תימין
  • 1 מכל (250 מ״ל) שמנת 38%
  • 30 גרם גרוייר או אמנטל מגוררת
  • 30 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
  • 30 גרם גבינת פרמז'ן
  • 30 גרם גבינת רוקפור
פסטה טליאטלה פלייה א-פיאנו ברוטב קוואטרו פרומג׳יו.
פסטה טליאטלה פלייה א-פיאנו ברוטב קוואטרו פרומג׳יו. צילום: נמרוד סנדרס

אופן הכנה:

  1. מחממים חמאה ותימין במחבת גדולה ורחבה או סיר נמוך ורחב ומצמצמים את הנוזל לחצי. מוסיפים את השמנת, ומביאים לרתיחה.
  2. מוסיפים את הגבינות ומערבבים 2-3 דקות, עם כף עץ, עד שהרוטב מתאחד ומסמיך מעט.
  3. במקביל מרתיחים סיר עם מים לבישול הפסטה. מוסיפים מלח ואת הפסטה ומבשלים, לפי הוראות, 6 דקות. מסננים ומעבירים את הפסטה למחבת עם הרוטב. מערבבים ומגישים חם.

חג שבועות שמח וטעים! המתכון באדיבות ברילה 


Beauty fashion Fashion israel Fashion Magazine Fashion News hair Makeup photography style Trends zara אופנה אופנה 2021 אופנה ישראלית אופנת גברים אופנת נשים איפור אפי אליסי אתר אופנה אתר אופנה 2021 ביוטי הפקות אופנה זארה חדשות אופנה חדשות האופנה טיפוח טרנדים טרנדים 2021 כתבות אופנה מגזין אופנה מגזין אופנה 2021 מגזין אופנה אונליין מגזין אופנה ויופי מגזין אופנה ישראלי מגזין אופנה לנשים מעצבי אופנה סטייל עיצוב אופנה צילום צילום אופנה קורונה קסטרו שבוע האופנה שיער שמלות כלה

פורסם בקטגוריות Fashion Food, מתכונים
תגובות פייסבוק