קבוצת גרג פותחת מפעל לייצור פסטות

קפה-ביגה---מעדניית-בוטיק-על-טהרת-הבריאות
|

קבוצת גרג, הנמצאת בבעלות  יאיר מלכה, גלעד אלמוג וניר אדרי, פותחת השבוע  מפעל לייצור פסטות בעיר נשר, בהשקעה של 15 מיליון שקל

ביגה פסטה. צלם שי וזדיאס

מאת: מערכת Fashion Israel

קבוצת גרג, הנמצאת בבעלות  יאיר מלכה, גלעד אלמוג וניר אדרי,  פותחת השבוע  מפעל לייצור פסטות בעיר נשר, בהשקעה של 15 מיליון שקל. המפעל החדש  משתרע על שטח של  כ  2,500 מ"ר  וכולל מגוון רחב של מכונות פסטה   המתמחות בייצור ובאריזה, מהטכנולוגיות  המתקדמות בעולם. 

גלעד-אלמוג,-ניר-אדרי-ויאיר-מלכה-.צילם-אילן-הלד
גלעד אלמוג, ניר אדרי ויאיר מלכה. צילם: אילן הלד

מדובר במפעל לייצור פסטה טרייה, כולל ייצור רטבים לבישול, רטבים לסלטים, ממרחים, מטבלים ותבלינים אשר יספקו מוצרים לרשתות קפה ברחבי הארץ ולרשתות הקפה שבבעלותה  של קבוצת גרג: רשת קפה גרג, ביגה ובייקרי. 

הפסטה במפעל החדש מיוצרת בשיטה המסורתית האיטלקית,  מחומרי הגלם האיכותיים ביותר: החל מקמח דורום המיובא מאיטליה ועם מתכון ייחודי ללא ביצים המותאם גם לטבעוניים. בין הפסטות המיוצרות במפעל החדש: פסטות קצרות – פנה ,רדיאטורי, חונקי כמרים ופוזילי. פסטות ארוכות – ספגטי, פפרדלה, פטוצ'יני. פסטות מיוחדות – רביולי בטטה ורביולי גבינה, ניוקי, כרמלה פטריות.  כמו כן לזניות איכותיות וקנלוני רויקוטה ותרד, בנוסף קיימות פסטות מיוחדות בעבודת יד. 

ביגה_פסטה-צלם-שי-וזדיאס
ביגה פסטה. צלם שי וזדיאס

הרטבים פותחו על ידי שפים וטכנולוגי מזון המובילים בארץ ובעלי טעמים רב גונים המעניקים למנה טעם עשיר ונהדר. רטבים לסלט – וויניגריט חרדל סילאן, אלף האיים, שום שמיר , קיסר, רטבים לבישול – טריאקי, סויה , צ'ילי מתוק ,בברביקיו, שום ודבש וסצ'ואן ועוד. 

לקבוצת גרג מפעל נוסף  המייצר  לחמים, מאפים, קינוחים שהוקם בשנת 1999 . כמו כן למפעל יש גולת כותרת מחלקה המתמחה במוצרים ללא גלוטן, הכולל: עוגות,עוגיות , לחמים, מאפים ואפילו ייצור  פסטות  ללא גלוטן (אך לא פסטה מקמח דורום כמו במפעל החדש).   

קפה-ביגה---מעדניית-בוטיק-על-טהרת-הבריאות-צלם-אלעד-גוטמן
קפה ביגה – מעדניית בוטיק על טהרת הבריאות. צלם: אלעד גוטמן

לדברי יאיר מלכה מבעלי קבוצת גרג: "אנו נרגשים להרחיב את פעילותנו עם מפעל נוסף, חדש,  בו מצויות הטכנולוגיות המתקדמות ביותר בעולם לייצור מגוון רחב של פסטות". לדבריו: "במפעל המאפים שלנו הקמנו לפני כחמש שנים מחלקה המתמחה בייצור מוצרים ללא גלוטן, כולל פסטות ללא גלוטון וזיהינו ביקוש רחב למוצרי פסטה, על כן החלטנו להרחיב פעילות זו והקים מפעל המתמחה רק בפסטות". 

פורסם בקטגוריות Fashion Food, חדשות האוכל
תגובות פייסבוק