מותג האיפור נטאשה דנונה מגיע לישראל

ביוטי - נטשה דנונה וטיטי איינאו ל-Be Pharm. צילום: שחר סינבלה
|
נטשה דנונה וטיטי איינאו ל-Be Pharm. צילום: שחר סינבלה

מותג האיפור הבינלאומי המפורסם נטאשה דנונה, הנמכר ברשתות ביוטי מובילות כמו "ספורה", משיק את מוצריו בישראל ומקבל מקום של כבוד ברשת Be פארם. הצעד הזה מחזק את מעמדה של Be פארם כ-House of Beauty בישראל ופותח בפני לקוחותיה גישה למותגים בינלאומיים מהשורה הראשונה

השקת Natasha Denona Cosmetics התקיימה באירוע חגיגי במילאנו, בנוכחות המייסדת נטאשה דנונה, בכירי הרשת, פרזנטורית החברה טיטי איינאו, עיתונאים ומשפיענים נודעים. המהלך מהווה חלק מאסטרטגיה רחבה של Be פארם, שהיא להביא חווית פארם עולמית לישראל באמצעות מותגים שמובילים את הטרנדים בתחום הקוסמטיקה.

בנוסף לנטאשה דנונה, Be פארם מציעה גם מותגים נוספים ברמה עולמית כמו NYX Professional Makeup ו-Kylie Cosmetics, כדי להעניק ללקוחות חווית קניות עשירה ומגוונת.

ביוטי - נטשה דנונה ל-Be Pharm. צילום: שחר סינבלה
נטשה דנונה ל-Be Pharm. צילום: שחר סינבלה

קמפיין חדש ושפת מותג

במקביל להשקה, רשת Be פארם העלתה קמפיין פרסומי בהשתתפות פרזנטוריות הבית, עומר נודלמן וטיטי איינאו, אשר מייצגות את עולמות הבריאות והיופי של הרשת. הקמפיין כוללת סלוגן חדש ומסמל שלב נוסף בהתחדשות של הרשת, כולל פתיחת חנויות חדשות, שדרוג סניפים קיימים והשקת מותגים בינלאומיים ואזוריים.

איתן סיידה, מנכ"ל רשת Be פארם, ציין בהתלהבות: "ברוך הבא לנטאשה דנונה. אנחנו גאים להביא ללקוחות מותג אייקוני עם שורשים ישראליים. יחד עם נטאשה, אנו מספקים חווית ביוטי מעולם המושג איכות ומגוון מהשורה הראשונה".

ביוטי - נטאשה דנונה נכנסת לרשת Be Pharm (1)
נטאשה דנונה נכנסת לרשת Be Pharm. צילום: יח״צ

אודות נטאשה דנונה

נטאשה דנונה היא מאפרת מקצועית בעלת ניסיון רחב של למעלה מ-20 שנה, אשר פיתחה פורמולות מתקדמות לאיפור שמביאות לידי ביטוי עקרונות של נגישות וידידותיות לשימוש. כשלא מצאה צלליות שעונות על הציפיות שלה, נכנסה נטאשה למעבדה ופיתחה מוצרים מקצועיים עם פיגמנטים עשירים שמושכים את תשומת הלב.

הלקוחות יכולים להתרשם מהחדשנות והאיכות שמאחורי כל מוצר, כאשר נטאשה מעורבת בכל שלב בתהליך הפיתוח. נטאשה רואה באיפור אמנות חיה ומדגישה את חשיבות הבעה עצמית ויצירתיות בעבודתה.

בשורה התחתונה, עם הצטרפותה של נטאשה דנונה לרשת Be פארם, לקוחות ישראלים ייהנו ממגוון מוצרי קוסמטיקה ברמה עולמית, שמים את הייחודיות והאיכות בראש סדר העדיפויות.

new logo 2026

מגזין אופנה ישראלי – Fashion Israel
אי מייל: fashionisrael.nag@gmail.com
אינסטגרם: fashionisrael.mag@
וואטסאפ: 050-7368167

עורך ראשי: אפי אליסי
עורכת אופנה: shaniaqua@

הפקות אופנהמגזין אופנה של ישראל

מגזין אופנה ישראלי: ניתן לראות את השינוי שעברה הישראלית לאורך השנים והתקופות. היא החלה להיות מושפעת מהאופנה ברחבי העולם, והגבולות בין האופנה הישראלית ובין האופנה הביןלאומית החלו להיטשטש, אך גם בעבר וגם היום מצליחה האופנה הישראלית לבטא את עצמה גם כשהיא מאמצת טרנדים מהעולם

אופנה זה אנחנו – אופנה היא החיים


Fashion Israel - מגזין אופנה ישראלי. הבית של האופנה בישראל. אופנתי. חברתי. ישראלי.

פורסם בקטגוריה ביוטי