בר רפאלי פותחת פופ אפ בדיוטי פרי

אופנה - בר רפאלי. צילום: אור גפן, יח״צ - חדשות האופנה -1
|

בר רפאלי פותחת פופ אפ למותג הטיפוח שלה livelle בדיוטי פרי, במהלך שממקם את המותג על מדף היוקרה ומכוון החוצה, אל הקהל הבינלאומי

בר רפאלי פותחת פופ אפ למותג הטיפוח שלה livelle בדיוטי פרי, שיפעל עד ליום 09.02.2026. מדובר בפופ אפ רשמי של רפאלי, המוקדש כולו למותג שיצרה ומובילה, ומהווה ציון דרך משמעותי בהתפתחותו. באירוע ההשקה נכחו בני משפחתה של בר רפאלי, שהגיעו לחלוק עמה את הרגע האישי והחגיגי.

אופנה - משפחת רפאלי. צילום: אור גפן, יח״צ - חדשות האופנה -1
משפחת רפאלי. צילום: אור גפן, יח״צ
אופנה - בר רפאלי ואמא ציפי. צילום: אור גפן, יח״צ - חדשות האופנה -1
בר רפאלי ואמא ציפי צילום: אור גפן

במסגרת ההשקה הציגה רפאלי מוצר חדש ובלעדי, שיימכר לראשונה אך ורק בדיוטי פרי. קרם CC מסדרת מוצרי הטיפוח של livelle, המשלב כיסוי עדין במרקם קליל, מעניק גוון אחיד, מראה זוהר ובריא, לצד הגנה יומיומית על העור.
האורחים נהנו משוקולדים ממותגים ושמפניה, באווירה אלגנטית ומדויקת.

אופנה - בר ודור רפאלי. צילום: אור גפן, יח״צ - חדשות האופנה -1
בר ודור רפאלי. צילום: אור גפן, יח״צ

בר רפאלי: "הדיוטי פרי הוא הרבה מעבר לנקודת מכירה. הוא חלון ראווה בינלאומי המאפשר חשיפה לקהלים מגוונים. פתיחת הפופ אפ של livelle בדיוטי פרי היא אבן דרך חשובה בפיתוח המותג, מהלך שמחזק את הנראות והפוטנציאל הבינלאומי שלנו, וממקם את מוצרי הטיפוח באופן טבעי לצד מותגי יוקרה בינלאומיים ומקומיים."

FASHION ISRAEL LOGO-2

Owner & Editor-in-Chief: Effie Elisie
Email: fashionisrael.mag@gmail.com
Instagram: @fashionisrael.mag
Facebook group: Fashion Israel
Facebook business page: Fashion Israel

פורסם בקטגוריות אופנה, חדשות האופנה