צלצול קטן, הפסקה גדולה

איב רושה. צילום: ניר פקין -1
|
איב רושה. צילום: ניר פקין

איב רושה הביאה לביג פאשן גלילות את YOUR BREAK RING, מתחם פופ אפ חושי בהשראת עולם הקוסמטיקה הבוטנית. צלצול בפעמון, מתנה מפנקת, שובר הנחה ורגע קטן של נשימה, שמרגיש כמו קפיצה לפריז בלי לעבור בנתב״ג

אם יש משהו שלמדתי על החיים בעיר, זה שלפעמים הדבר הכי נועז שאנחנו יכולות לעשות ביום שגרתי הוא פשוט לעצור. לעצור את המרוץ, לעצור את המחשבות, ובעיקר לעצור את הפסיעות המהירות שלנו על האספלט. וכמו שכולנו יודעות, בתקופה המורכבת הזו שעוברת על כולנו, רגע אחד של נשימה הפך למצרך הכי מבוקש בשוק. אז כששמעתי שאיב רושה, המותג הצרפתי שפיצח את הסוד של הקוסמטיקה הבוטנית והביא את הטבע הכי קרוב לעור שלנו, פתח מתחם פופ אפ חדש, הבנתי שזו בדיוק האתנחתא שחיפשתי. לא יכולתי שלא לתהות, האם צלצול פעמון אחד קטן יכול באמת לשנות לנו את כל מצב הרוח.

איב רושה. צילום: ניר פקין -13
איב רושה. צילום: ניר פקין

שיק צרפתי בגלילות

התשובה, מתברר, מחכה לנו בביג פאשן גלילות. בין התאריכים 27 עד 31 במאי, המתחם הכי תוסס בסביבה לובש שיק צרפתי אלגנטי, ומביא איתו ניחוח חצי אביבי, חצי קיצי, שעושה חשק לארוז מזוודה ולברוח לפריז. הפופ אפ המדובר, שנקרא בקריצה מושלמת “YOUR BREAK RING”, לא בא למכור לנו שום דבר. המטרה שלו פשוטה והרבה יותר רומנטית מזה, להעניק לנו חוויה חושית מנתקת, מעוררת סקרנות ובעיקר מפנקת, שמרגישה כמו קפיצה קטנה לחו״ל בלי לעבור בנתב״ג.

איב רושה. צילום: סאן מסיקה
איב רושה. צילום: סאן מסיקה

צלצול, מתנה, נשימה

אז איך זה עובד. כאן נכנס האלמנט שכובש את הלב. אתן מגיעות למתחם, סורקות קוד QR שמצרף אתכן בחינם למועדון הלקוחות, ואז מגיע רגע האמת. אתן מצלצלות בפעמון, ומתוך חלון מעוצב נשלחת יד אלגנטית שמגישה לכן שי מפנק ומשתנה בכל פעם, כולו ברוח האסתטיקה הבוטנית והמוקפדת של המותג. ויש גם אקסטרה. לצד המתנה, תקבלו שובר של 30 אחוז הנחה לרכישה הבאה בחנויות הרשת או באתר, כדי שהתחושה הפריזאית הזו תמשיך איתכן הלאה.

הטבע עושה את שלו

זה אולי נשמע כמו פנטזיה רחוקה מחבל ברטאן הצרפתי, המקום שבו המותג מגדל את הרכיבים האורגניים שלו, אבל במשך חמישה ימים בלבד הקסם הזה קורה ממש כאן. עם 21 חנויות בארץ ונוכחות בלמעלה מ 90 מדינות, מותג הטיפוח המוביל בצרפת מזכיר לנו שלפעמים כל מה שאנחנו צריכות בחיים זו פשוט הפסקה קטנה וטובה.

אז קחו לעצמכן רגע, תצלצלו בפעמון, ותנו לטבע לעשות את שלו.



shaniaqua@

new logo 2026

מגזין אופנה ישראלי – Fashion Israel
אי מייל: fashionisrael.nag@gmail.com
אינסטגרם: fashionisrael.mag@
וואטסאפ: 050-7368167

עורך ראשי: אפי אליסי
עורכת אופנה: shaniaqua@

Fashion Israel - מגזין אופנה ישראלי. הבית של האופנה בישראל. אופנתי. חברתי. ישראלי.

פורסם בקטגוריה ביוטי