אלון שוובה-דניאל פרננדז

Cooking Sectionsקוקינג סקשנס-01
|

Cooking Sections – מפגש ומיצג עבודות עם אלון שוובה ודניאל פרננדז

בסיומה של תכנית רזידניסי שארכה ששה שבועות מסיימים Cooking Sections את הפרויקט עליו עבדו בדיון וטעימה מהמוצרים שיצרו

Cooking Sectionsקוקינג סקשנס
Boundary Gazpacho. photo TEDx Madrid 16

4.7, יום שבת, שעה 20:00
לסיכום תכנית רזידניסי של שישה שבועות בארטפורט, Cooking Sections (אלון שוובה ודניאל פרננדז) מזמינים אתכם לבקר ולקיים דיון משותף על העבודות והפרויקטים שעליהם עבדו, אשר יכלול חשיפה מקדימה של התהליך ואף טעימה של המוצרים האלטרנטיביים שייצרו, ושיוצגו בחנות –"The Empire Remains Shop" . מהלכו של הערב יתקיים סביב שולחן אוכל, בו תתקיים התייחסות למציאות שהשאירה ההתערבות הבריטית ברחבי העולם, אשר יוצאת מתוך התייחסות והשתלטות על מוצרי מזון בסיסיים, והאופן בו יצרה השפעה בעלת ערכים גאו-פוליטיים מסביב לעולם ואף בישראל.

אלון שוובה-דניאל פרננדז

The Empire Remains"" הינו פרויקט ארוך טווח של Cooking Sections הבוחן את התשתית הכלכלית, התרבותית והמשפטית שהונחלה על ידי האימפריה הבריטית כדי לקדם סחר מזון בין האימפריה לבין הקולוניות והטריטוריות שמעבר לים. הפרויקט מנכיח כיצד רשתות מזון, כוח וקשרים גאו-פוליטיים התפתחו מתחילת המאה ה-20 ועד היום. כדי להבין לעומק את תהליך היווצרותם של נופים כלכליים כדוגמת נופים "טרופיים" או "מזרח תיכוניים", הפרויקט מתחקה אחר תעשיית הרום, הסוכר, הטבק, השוקולד, הפירות ה"אקזוטיים" והתבלינים ברחבי העולם.

בשנת 2016, Cooking Sections יפתחו  את "The Empire Remains Shop"  בלונדון. בעוד The Empire Shops משנות ה-20 שמשו כמקור ההשראה לפרויקט הנוכחי, החלל יתפקד כחנות-מחקר העתידה לארח תכנית ציבורית של תערוכות, מיצבים, מיצגים, הקרנות, טעימות ואירועים. ההתערבויות החדשות אשר נוצרות במיוחד עבור הפרויקט, יעסקו במזון ככלי להרכבת גיאוגרפיות חדשות, הגדרת גבולות, ריבונות, רשתות גלובליות ובריתות כלכליות. בו בזמן, הפרויקט יבחן פרקטיקות  מרחביות ביחס למקור, ליעד, לסחר סביבתי, ובאמצעותן ישווה בין ההווה לעתיד הפוסט-קולוניאליסטי של עולמנו. המבקרים יוזמנו לטעום מפות אכילות, לצרוך מוצרים או להשתתף בדיונים משתנים שיערכו במסגרת הפרויקט.

אלון שוובה-דניאל פרננדז

דניאל פרננדז פסקואל ואלון שוובה עובדים תחת השם Cooking Sections מאז 2013. הפרקטיקה הייחודית שלהם נולדה מתוך רצון לבחון את המערכות המארגנות את העולם באמצעות מזון. תוך שימוש במיצבים, מיצגים, מיפוי ווידיאו, שיטת העבודה תלוית המחקר שלהם בוחנת את הגבולות החופפים בין אמנות פלסטית, ארכיטקטורה וגיאופוליטיקה. Cooking Sections נבחרו להשתתף ב- OFFICEUS – תערוכת ביתן ארה"ב, הביאנלה לארכיטקטורה 2014, ונציה, אשר הוזמנה על ידי Storefront for Art and Architecture, ניו-יורק. כמו כן, עבודותיהם הוצגו במוזיאון ויקטוריה ואלברט, לונדון, וב-  Festival of Future Nows, Neue Nationalgalerie, ברלין; בדוקומנטה ה-13; אוסף פגי גוגנהיים, ונציה; ב – CA2M, מדריד ועוד.

*הכניסה חופשית
ארטפורט, דרך בן צבי 55, תל אביב. כתובת ל waze: ארטפורט
www.artportlv.org

ארטפורט, מיסודה של הקרן המשפחתית על שם תד אריסון, פועל ללא מטרות רווח לקידום וטיפוח האמנות העכשווית בישראל. דרך כנסים, תערוכות, סדנאות מקצועיות לאמנים ותכנית הרזידנסי הבולטת בישראל, ארטפורט פועל להשמעת קולם של אמנים במרחב הציבורי ולקידום הקשרים בין אמנות וחברה.

זארה-Fashion-Israel-מגזין- אופנה-ישראלי-טרנדים-נשים-2021-טרנדים-גברים-2021-חדשות-אופנה-אתר-אופנה-חדשות-האופנה-כתבות-אופנה-סטייל-טרנדים-מגזין-סטייל-מגזין-יופי-אופנה-ישראלית-אופנת-נשים-הפקות-אופנה-ישראל-קורונה-מגזין-אופנה

בעלים ועורך אחראי: אפי אליסי
Fashion Israel – מגזין אופנה של ישראל
מייל: fashionisrael.mag@gmail.com
טלפון: 050-7368167
אינסטגרםfashionisrael.mag
אתר: https://www.fashion-israel.co.il/
הקבוצה שלנו בפייסבוק: Fashion Israel – מגזין אופנה של כולם!
דף עסקי: Fashion Israel
כתובת למשלוח: רח׳ בר כוכבא 1, דירה 1, רמת גן

תגובות פייסבוק