קובי מרימי והסטייליסטית יהלי אביכזר. ראיון בלעדי!

קובי-מרימי-יהלי-אביכזר-אירוויזיון-2019-מגזין-אופנה
|

קובי מרימי שלנו עטוף בצוות מקצועי מוסיקלי ואופנתי. מה הוא ילבש בשלוש הדקות המרגשות עם ״HOME״ בגמר האירוויזיון? יהלי אביכזר, הסטייליסטית הצמודה שלו, עם התשובות: ״אנחנו לקראת סוף שבוע מאוד מרגש. אני חושבת שהצלחנו ליצור לקובי קו מיוחד לאישיות השקטה והמיוחדת שלו״

קובי-מרימי-אירוויזיון-2019-יהלי-אביכזר-2
קובי מרימי, והסטייליסטית יהלי אביכזר. צילום: יח״צ

מאת: מאיה אושרי כהן

אירוע האירוויזיון בבסיסו אירוע המוסיקה הגדול בעולם, התלבושות תופסות חלק משמעותי ומהוות חלק חשוב בשואו של המתחרים.

כל המשתתפים מבינים את חשיבות החלק הויזואלי והאופנתי ומצמידים לעצמם את המעצבים הטובים ביותר והסטייליסטים המוכשרים בתקווה שההופעה המנצחת אכן תנצח.

קובי מרימי-מגזין אופנה - 1
צילום יח״צ

קובי מרימי

קובי מרימי, הנציג לאירוויזיון שלנו, יעלה לגמר עם השיר המעולה HOME (אנחנו מהמפרגנים). יש עליו לחץ אדיר.

נטע ברזילי

הוא לא ממש זוכה לרגעי נחת מהמבקרים (קשה מאוד לעמוד בציפיות וברף שהציבה לו נטע ברזילי). במוסיקה אנו לא מתעסקים, באופנה כן.

גם מרימי המקסים חייב להיראות במיטבו בשלוש הדקות הגורליות. מה הוא ילבש בשלוש הדקות המרגשות עם ״HOME״ בגמר האירוויזיון? הנה התשובות.

קובי-מרימי-יהלי-אביכזר-מגזין-אופנה
עם ויהלי אביכזר. צילום: אינסטגרם

הצוות האופנתי של קובי מרימי להופעה מושלמת כולל את הסטייליסטית הצמודה יהלי אביכזר, סיוון יאנג – מנהלו האישי, אסי שדה – מעצב שיער ואיתי בצלאלי שליווה את יהלי אביכזר בתהליך שהביא לחליפה התפורה למידותיו ולמידות השיר שנתפר למידותיו של מרימי.

״שהנעליים יהיו נוחות במעמד המרגש״

לוק אופנתי שיקי שמחמיא לגזרה ויעניק לו נוחות במהלך רגעי השיא באירויזיון. ההשראות הגיעו מהעולם הגדול״.

״אחד המאפיינים של קובי מרימי לאורך העונה ב״כוכב הבא״ הוא הפפיון ובעזרת המעצבת מיכל זגורי לביא עוצב לקובי פפיון יחודי לאירוע.

על הנעליים אחראי פיו קונרו שייצר את הנעל עבור מרימי בחו״ל. מעבר לעיצוב ולחיבור לחליפה חשוב היה שהנעליים יהיו נוחות במעמד המרגש״.

איתי בצלאלי ויהלי אביכזר

לקובי מרימי חשוב היה שזמרי הליווי שלצדו יהיו באירויזיון בלוקים תואמים הן מבחינת הצבעוניות ובמרקמים של הבדים.

יהלי-אביכזר-מגזין אופנה
יהלי אביכזר. צילום: יח״צ

יהלי אביכזר

הסטייליסטית יהלי אביכזר, בת 27 מתל אביב, פועלת בתעשיית האופנה כחמש שנים. היא משלבת סטיילינג אישי לאמנים כמו קובי מרימי, נופר סלמאן, להקת שלווה, האולטראס, חן אהרוני ובתוכניות כמו ״דה וויס״, ״משחקי השף״ ועוד.

קובי מרימי-מגזין אופנה - 3
צילום יח״צ

״אנחנו לקראת סוף שבוע מאוד מרגש שיסכם עבודה של כמה חודשים. אני חושבת שהצלחנו ליצור לקובי קו מיוחד שהוא הופיע איתו בראיונות, הופעות ובשטיח הכתום ועדיין לדבוק באישיות השקטה והמיוחדת של קובי. אני ואיתי עובדים שנים ביחד. מי שתפר את החליפה היה יעקב הדס מהחנות "לאונרדו".

יהלי אביכזר
הפפיון-שעוצב-עבור-קובי-המעצבת-מיכל-זגורי-לביא
הפפיון הייחודי שעיצבה מיכל זגורי לביא. צילום: יח״צ

אחד מסימני ההיכר של קובי מרימי בהופעותיו הוא הפפיון.

את הלוק של קובי מרימי עוד מתחילת דרכו ב"כוכב הבא" מלווה המעצבת מיכל זגורי לביא, בוגרת שנקר, מעצבת תכשיטים ובעלת המותג PAPINO BOW TIES – פפיונים עשויים מתכת בגימורים של זהב/כסף 18K.

קובי מרימי-מגזין אופנה
צילום יח״צ

לקראת אירועי אירוויזיון 2019 עלו מספר הצעות, ביניהם פפיון מזהב HOME.

הכי חשוב שיהיה מותאם

הפפיון עבור קובי בהופעתו באירוויזיון נבחר פפיון המשלב מסגרת כסף וקטיפה שחורה. מיכל זגורי לביא שכאמור עיצבה את הפפיון הייחודי לקובי מרימי מספרת:

״האתגר היה לשלב את ה-DNA של המותג לצד הוויז'ן של הסטייליסטית יהלי אביכזר והמעצב איתי בצלאלי, הכי חשוב שיהיה מותאם וסופר ייחודי על הבמה בביצוע השיר HOME״.

לנו נותר לאחל הצלחה לקובי מרימי ולצוות המקצועי המלווה אותו.

קובי-מרימי-והמשלחת-לאירוויזיון-1
עם הצוות המקצועי שעוטף אותו. צילום: יח״צ

קובי מרימי: kobimarimi
יהלי אביכזר: yali_avichzer
איתי בצלאלי: itay_bezaleli
מיכל זגורי לביא: papino.bow.ties
חליפה: ״ליאונרדו״
אסי שדה
: asisade

Maya Oshri Cohen, מאיה אושרי כהן

מאיה אושרי כהן
אינסטגרם: maya_oshri_cohen

new logo 2026

מגזין אופנה – Fashion Israel
אי מייל: fashionisrael.nag@gmail.com
אינסטגרם: fashionisrael.mag@
וואטסאפ: 050-7368167

עורך ראשי: אפי אליסי
עורכת אופנה: shaniaqua@

מגזין אופנה ישראלי – הבית של האופנה בישראל. אופנתי. חברתי. ישראלי

Fashion Israel - מגזין אופנה ישראלי. הבית של האופנה בישראל. אופנתי. חברתי. ישראלי.

פורסם בקטגוריות אופנה, מגזין אופנה