בר רפאלי. היופי של LIVELLE יוצא מהמסך

Livelle. בר רפאלי. Factory 54 Beauty. צילום: עמית מוסר -13
|
Livelle. בר רפאלי. Factory 54 Beauty. צילום: עמית מוסר -1

אחרי שנולד בדיגיטל ונבנה סביב תפיסת היופי המינימליסטית של בר רפאלי, LIVELLE עושה את הצעד הראשון שלו אל העולם הפיזי. מותג הביוטי הישראלי נכנס ל־FACTORY 54 ומקבל לראשונה מדף, מרקם, ריח ומפגש אמיתי עם הקהל. פחות הבטחות גדולות, יותר שגרת טיפוח מדויקת שמבקשת להפוך לחלק טבעי מהחיים


יש משהו כמעט מתבקש במעבר של LIVELLE מהמסך אל החנות. מותג שנבנה סביב רעיון של פשטות, אינטואיציה ומעט מוצרים שעושים הרבה, מגיע עכשיו למקום שבו אפשר סוף סוף לפתוח מכסה, להרגיש מרקם ולגלות אם אותו עולם נקי שעבד היטב באונליין מצליח להחזיק גם במציאות.
לראשונה מאז השקתו, מותג הביוטי של בר רפאלי יוצא מגבולות המסחר הדיגיטלי ונכנס באופן פיזי ובלעדי לסניפי FACTORY 54 ברחבי הארץ. המוצרים יימכרו גם באתר הרשת, אבל הסיפור האמיתי הפעם נמצא דווקא מחוץ למסך.
עבור LIVELLE, זהו מעבר משמעותי. ביוטי הוא אולי אחד התחומים שבהם המגע עדיין משנה הכול. אפשר לקרוא על סרום, לראות קרם בצילום מושלם ולצפות בסרטון של טינט על השפתיים, אבל יש משהו אחר לחלוטין ברגע שבו המוצר פוגש את העור.

Livelle. בר רפאלי. Factory 54 Beauty. צילום: עמית מוסר -17
Livelle. בר רפאלי. Factory 54 Beauty. צילום: עמית מוסר

הג'ינס והטי שירט של עולם הביוטי

LIVELLE נולד מתוך החיפוש האישי של בר רפאלי אחר שגרת טיפוח שתתאים לחיים שנעים בקצב גבוה. בין נסיעות, ימי צילום, פגישות ועבודה ברחבי העולם, היא נחשפה לאורך השנים לאינספור מוצרים, אבל הרעיון שהפך בסופו של דבר למותג היה דווקא הפוך מעודף.
פחות.
פחות שלבים, פחות עומס, פחות תחושה ששגרת טיפוח צריכה להפוך לפרויקט.
המותג מגדיר את עצמו כמעין "הג'ינס והטי שירט הלבנה" של עולם הביוטי, והדימוי הזה מסביר אותו אולי טוב יותר מכל שורת מרכיבים. לא פריט שנועד ללבישה פעם אחת, אלא בסיס שחוזרים אליו שוב ושוב. פשוט, נוח, מוכר ומדויק.
גם המספור של מוצרי הליבה, שנבנה בהתאם לסדר השימוש, ממשיך את אותה מחשבה: לא לבקש מהלקוחה לפענח שגרה, אלא להוביל אותה בתוכה.
"אני מאמינה שפשטות היא היופי האמיתי", אומרת בר רפאלי. "דרך שגרת טיפוח חכמה, פשוטה ואפקטיבית אפשר להגיע לתוצאות מדהימות ולעור קורן ובריא. התחושה שאני רוצה להעביר דרך המוצרים היא תחושת ביטחון ושמחה, תחושת בית".

Livelle.Factory 54 Beauty. צילום: דן פרץ -1
Livelle.Factory 54 Beauty. צילום: דן פרץ


דווקא המילה "בית" מעניינת כאן. כי בעולם ביוטי שמנסה שוב ושוב למכור לנו את הדבר הבא, LIVELLE מבקש להיות משהו שחוזרים אליו.
סדרת הטיפוח כוללת מסיר איפור, סבון פנים מקציף, סבון פנים עם גרגרים, סבון בר טיפולי, סרום פנים, קרם עיניים, קרם יום, קרם לילה, קרם צוואר וקרם גוף. מוצרי המותג פותחו ומיוצרים בישראל, מאושרים לשימוש על ידי משרד הבריאות ונבדקו, לדברי החברה, גם במבחנים קליניים דרמטולוגיים במעבדה אירופית.

Livelle. בר רפאלי. Factory 54 Beauty. צילום: עמית מוסר -1-1

Livelle. בר רפאלי. Factory 54 Beauty. צילום: עמית מוסר

כשהטיפוח פוגש צבע

ההתפתחות של LIVELLE לא נעצרת בטיפוח. המותג נכנס גם אל אזור הביניים שהפך בשנים האחרונות לאחד המקומות המעניינים בעולם הביוטי: המפגש שבין סקין קר לאיפור.
CC Creamy Glow ו־Jelly Tints, המוצעים בשני גוונים, ממשיכים את אותו DNA. במקום איפור שמסתיר את העור, הרעיון הוא לעבוד איתו: לחות, הגנה מהשמש ונגיעת צבע שמבקשת לייצר מראה אחיד, רענן וקורן בלי להרגיש כמו שכבה נוספת.
גם כאן, האסתטיקה של בר רפאלי נוכחת מבלי שתצטרך להופיע על כל אריזה. עור שנראה כמו עור. קצת צבע. קצת Glow. פחות ניסיון לייצר פנים חדשות ויותר רצון לגרום למה שכבר נמצא שם להיראות טוב.
וזה אולי גם המקום שבו החיבור ל־FACTORY 54 מרגיש טבעי. עבור המותג, זו במה פיזית ראשונה בתוך סביבת אופנה ולייף סטייל שמדברת בשפה דומה של אוצרות, אסתטיקה וחוויית קנייה. עבור FACTORY 54, LIVELLE מצטרף לקטגוריית ביוטי שמבקשת לטשטש יותר ויותר את הגבול בין מה שאנחנו לובשים לבין הדרך שבה אנחנו מטפחים ומציגים את עצמנו.

Livelle. בר רפאלי. Factory 54 Beauty. צילום: עמית מוסר -15
Livelle. בר רפאלי. Factory 54 Beauty. צילום: עמית מוסר


הנוכחות של LIVELLE בחנויות תהיה בלעדית ל־FACTORY 54, והיא מסמנת רגע שבו המותג של בר רפאלי מפסיק להיות משהו שרואים רק דרך תמונה ונכנס למרחב שבו אפשר באמת לחוות אותו.
לפעמים צמיחה של מותג לא צריכה להגיע דרך עוד מוצר.
לפעמים היא מתחילה ברגע שבו אפשר סוף סוף לגעת בו.


טווח מחירים: 99 עד 320 שקלים.
להשיג: בסניפי FACTORY 54 ברחבי הארץ ובאתר FACTORY54.CO.IL.


new logo 2026

מגזין אופנה – Fashion Israel
אי מייל: fashionisrael.nag@gmail.com
אינסטגרם: fashionisrael.mag@
וואטסאפ: 050-7368167

עורך ראשי: אפי אליסי
עורכת אופנה: shaniaqua@

מגזין אופנה ישראלי – הבית של האופנה בישראל
אופנתי. חברתי. ישראלי.

פורסם בקטגוריה ביוטי