לקראת הימים החמים שמביא איתו הקיץ, קבלו מתכון טעים ופשוט להכנה, סלט מרענן שיכול ללוות כל ארוחה. כן, גם ליד המנגל הוא יתאים בהחלט
רשימת חומרים ל-4 מנות:
- 1 ראש חסה סלנובה
- 1 ראש חסה קיסר
- 1 צרור ארוגולה
- שפע עשבי תבלין שאוהבים
- 4 נקטרינות פרוסות דק
- 4 פרוסות לחם
- שמן זית לפי הצורך
- מלח ופלפל לפי הטעם
לקרוטונים:
- 4 פרוסות לחם
- מעט שמן זיתֿ
מלח ופלפל לפי הטעם
לרוטב:
- ¼ כוס חומץ תפוחים
- מעט מיץ לימון
- ¾ כוס שמן זית עדין
- 1 כף דבש
- 1 כף גדושה חרדל משובח
- 2 שיני שום כתושות
- מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
1. לקרוטונים: בוצעים פיסות מן הלחם, פורסים על תבנית אפייה מרופדת נייר אפייה. מזלפים מעל שמן זית, מתבלים במלח ופלפל ואופים בתנור, בחום בינוני, 180 מעלות במשך כ-8 דקות עד שמזהיב.
2. לרוטב: מערבבים את כלך מרכיבי הרוטב, מתקנים תיבול
3. הרכבת הסלט: מערבבים את כל מרכיבי הסלט, מתבלים ברוטב ומפזרים מעל קרוטונים.
המתכון באדיבות השפית מאיה דרין וסולתם www.Soltam.co.il
Chief editor & art director: Effie Elisie
Email: fashionisrael.mag@gmail.com
Instagram: fashion_israel.mag
site: https://www.fashion-israel.co.il
Facebook business page: Fashion Israel
פורסם בקטגוריות Fashion Food, מתכונים
תגובות פייסבוק