לזניית שוקולד מושחתת

מתכון ללזניית שוקולד מושחתת צילום רונן מנגן - 9
|

מתכון לקינוח גורמה:  חג השבועות הוא חג הידוע בקינוחיו המושחתים, המותג ברילה מציע מתכון לקינוח גורמה, וחגיגי ומיוחד – לזניית שוקולד. זו המנה שתגנוב את ההצגה של כל ארוחת חג! 

מתכון ללזניית שוקולד מושחתת צילום רונן מנגן - 6
מתכון ללזניית שוקולד מושחתת צילום רונן מנגן

רשימת חומרים 

  • תבנית מלבנית 30X20
  • 200 גרם שוקולד
  • 250 גרם חמאה
  • 3 ביצים מופרדות
  • ½ כוס סוכר
  • 250 גרם (1 גביע) גבינה לבנה 9%
  • 2 כוסות חלב
  • 4 כפות סוכר
  • 1 חבילת דפי לזניה של ברילה 

לציפוי:

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 1/2 כוס שמנת מתוקה
  • חופן אגוזים מקורמלים וקצוצים (קשיו מסוכר או שקדים מסוכרים)

אופן ההכנה:

  1. ממיסים חמאה ושוקולד ומערבבים לתערובת אחידה. מצננים מעט.
  2. מוסיפים חלמונים אחד, אחד וטורפים היטב.
  3. מוסיפים גבינה ומערבבים לקרם חלק.
  4. מקציפים חלבונים וסוכר לקצף יציב ומבריק.
  5. מקפלים את קצף החלבונים לתערובת השוקולד.
  6. מביאים לרתיחה חלב וסוכר, מוסיפים 1 כוס מים ומבשלים את דפי הלזניה במשך כ-5 דקות (בעדינות, תוך הפרדה בין הדפים).
  7. מסננים ומתחילים מיד בבניית הלזניה. בתבנית מלבנית מסדרים שכבת דפי פסטה.
  8. יוצקים 1/3 מכמות הקרם ומסדרים מעל שכבת לזניה נוספת.
  9. יוצקים 1/3 נוסף מהקרם וכך הלאה ליצירת שלוש שכבות.
  10. מכינים את הציפוי: מביאים שמנת מתוקה לסף רתיחה, מוסיפים שברי שוקולד ומשהים כדקותיים. מערבבים לקרם חלק ומבריק – ויוצקים מעל הלזניה.
  1. מקררים היטב, חותכים למלבנים או ריבועים, לפני ההגשה מפזרים שכבה נדיבה של אגוזים מסוכרים ומגישים.

המתכון באדיבות ברילה

חג שמח!

את כל מוצרי "ברילה" ניתן להשיג ברשתות השיווק והמזון

לפרטים נוספים: נטלי כהן – דניאלה רייבנבך תקשורת 03-6360000

פורסם בקטגוריות Fashion Food, מתכונים
תגובות פייסבוק