מקלובה

מקלובה. צילום דורון רייך-1
|

קבלו את מתכון המקלובה החגיגי של אליאס שווירי, שף ובעלים מרכז החומוס האסלי, יפו

מצרכים:  

  • 3 גזרים
  • 2 תפוחי אדמה
  • 1 חציל
  • ראש כרובית
  • 5 כוסות אורז
  • תבלין בהרט
  • כורכום
  • מלח
  • אגוז מוסקט

אופן ההכנה: חותכים את הירקות, מטגנים אותם ובזמן בזמן הזה משרים את האורז במים למשך 20 דקות. לאחר 20 דק' מוציאים את המים מהאורז ומוסיפים תבלינים על האורז. מערבבים היטב עד שהאורז מקבל צבע. לאחר מכן, שמים סיר על האש עם שכבה אורז ושכבה ירקות ומוסיפים מים לסיר. מעלים את האש לגובה עד שהסיר מתחיל לרתוח ואז מנמיכים את האש למשך כ- 20 דקות. 
לפני שאנו מכבים את האש, אנו מוודאים שהאורז עשוי… ובתאבון!
מתאים ל-4 מנות

המקלובה של מרכז החומוס האסלי יפו. צילום דורון רייך-1
המקלובה של מרכז החומוס האסלי יפו. צילום: דורון רייך

מרכז החומוס האסלי פתוח מדי יום בין השעות 07:30 ועד 21:00.
בימי שישי ושבת המקום פתוח מ 06:00 ועד 21:00 בערב.
טלפון למשלוחים והזמנות: 03-6813435
כתובת: יפת 73, יפו.

זארה-Fashion-Israel-מגזין- אופנה-ישראלי-טרנדים-נשים-2021-טרנדים-גברים-2021-חדשות-אופנה-אתר-אופנה-חדשות-האופנה-כתבות-אופנה-סטייל-טרנדים-מגזין-סטייל-מגזין-יופי-אופנה-ישראלית-אופנת-נשים-הפקות-אופנה-ישראל-קורונה-מגזין-אופנה

Chief editor & art director: Effie Elisie
Email: fashionisrael.mag@gmail.com
Instagram: fashion_israel.mag
site: https://www.fashion-israel.co.il
Facebook business page: Fashion Israel

פורסם בקטגוריות Fashion Food, מתכונים
תגובות פייסבוק