צלעות כבש לראש השנה

צלעות כבש. צילום: באדיבות רשת C-HOTELS -4
|

צלעות כבש, מעדן אהוב וחגיגי לשולחן ראש השנה במשפחתו של שף מלון נווה אילן,  חגי אסרף. המנה תיכלל בתפריט ארוחת החג במלון. חגי שמח לשתף את המתכון שתמיד מזכיר לו את הבית

חגי אסרף, שף מלון נווה אילן, מתגורר במושב עזריקם,  נשוי באהבה עזה לסנדרה ואב לשלושה ילדים. חגי החל את דרכו כשף בספינות גדולות ובמלונות מובילים, הצטרף למשפחת C-hotels  לפני 11 שנים ומאז הוא מנצח על מסעדת המלון ועל אירועים וכנסים רבים המתקיימים במלון בהצלחה רבה. 

אורחים רבים חוזרים למלון בזכות האוכל והמטעמים המיוחדים ובשל השירות האישי והלבבי של חגי לכל אורח. 

לדברי חגי "מלון נווה אילן בשבילי הוא משפחה, מהרגע שהתחלתי לעבוד במלון, התחברתי לאווירה המיוחדת, לצוות העובדים, ולאורחים הרבים שפוקדים את המלון בכל עונות השנה. אני כל פעם מופתע לשמוע מאורחים ששואלים על מנות שהיו בעבר ועל טעמים שנשארו להם משהיות קודמות ובקשות למתכונים מיוחדים. 

שף חגי אסרף. צילום: באדיבות רשת C-HOTELS -3
שף חגי אסרף. צילום: באדיבות רשת C-HOTELS

לכבוד ראש השנה בחרתי להכין מנה מיוחדת במינה שהייתה חלק משולחן החג שלנו ומזכירה לי את בית הוריי ואת מטעמיה של אמי תמר אסרף ז"ל." 

תבשיל צלעות כבש מבית אמא – המתכון באדיבות שף חגי אסרף, מלון נווה אילן: 

מצרכים: 

  • צלעות כבש או חלקי כבש
  • כף סוכר חום
  • חופן צימוקים
  • חופן שזיפים
  • 1 כף דבש
  • 4 כוסות מים
  • מעט כמון 
  • מעט אגוז מוסקט
  • מלח
  • 3 בצלים
צלעות כבש. צילום: באדיבות רשת C-HOTELS -5
צלעות כבש. צילום: באדיבות רשת C-HOTELS

אופן הכנה

  • מטגנים את הבצלים בשמן זית עד שהם מזהיבים
  • מוסיפים ומטגנים קלות את הכבש משני הצדדים 
  • מוסיפים את הסוכר, הפירות היבשים והדבש ביחד עם 4 כוסות מים, ומבשלים על אש בינונית למשך שעה
  • לאחר שעה מוסיפים את יתר התבלינים לפי הטעם הרצוי והופכים את הכבש שיקבל טעמים משני הצדדים, ממשיכים לבשל עוד כ-40 דקות עד שהבשר מתרכך
  • בודקים את הטעמים ומתקנים לפי הצורך
  • מעטרים בגרגירי רימון ומגישים לשולחן

חג שמח וטעים, שנה טובה לכולם. 

מלון נווה אילן, ממוקם מרחק קצר מציר תל אביב ירושלים, דקות מלב הבירה, מתאים במיוחד כנקודת מוצא לנופשים איכותיים למשפחה, חברים או זוגות. 174 חדרים מרווחים, פינות חמד בגינת המלון, מרפסת פנורמית אל נוף הרי ירושלים, אולמות כנסים בגדלים שונים, חוויה קולינארית אותנטית ומגוונת, בריכת קאנטרי בסמוך למלון, מתקני ספורט, מתחם ילדים, מגוון חדרי נושא, ג'ימבורי לקטנטנים, חדר מחשבים, קולנוע לגדולים וכן אטרקציית מים הכוללת מזרקות ומגלשת מים (בעונה). 

לפרטים נוספים והזמנות: 073-3133182  או באתר רשת מלונות סי הוטלס 

צילום באדיבות: רשת מלונות C-hotels. 

זארה-Fashion-Israel-מגזין- אופנה-ישראלי-טרנדים-נשים-2021-טרנדים-גברים-2021-חדשות-אופנה-אתר-אופנה-חדשות-האופנה-כתבות-אופנה-סטייל-טרנדים-מגזין-סטייל-מגזין-יופי-אופנה-ישראלית-אופנת-נשים-הפקות-אופנה-ישראל-קורונה-מגזין-אופנה

Chief editor & art director: Effie Elisie
Email: fashionisrael.mag@gmail.com
Instagram: fashion_israel.mag
site: https://www.fashion-israel.co.il
Facebook business page: Fashion Israel

פורסם בקטגוריות Fashion Food, מתכונים
תגובות פייסבוק