מתכון: צ׳וקור בשר מדפי אורז

מתכון-צוקור-בשר-מדפי-אורז-צילום-נמרוד-סינדרס-אוכל
|

מתכון מנצח של צ׳וקור בשר מדפי אורז – מאפה שבלול מדפי אורז ממולאים בבשר טחון, מתובל בבצל ועשבי תיבול. מתכון ייחודי לאירוח, טעים במיוחד ומקשט כל ארוחה


מאת: מערכת Fashion Israel


מתכון-צוקור-בשר-מדפי-אורז-צילום-נמרוד-סינדרס-(4)-(Custom)
מתכון צוקור בשר מדפי אורז. צילום: נמרוד סינדרס

חומרים לתבנית עגולה בקוטר 22 ס״מ:

12 דפי אורז גדולים של מאסטר שף (22 ס"מ) 

לבלילה:
1 כוס מים 
1 ביצה
1 כף שמן 
1 כפית דבש
מעט פפריקה, מלח ופלפל שחור טחון טרי

למלית בשר:
3 כפות שמן זית
1 בצל גדול קצוץ דק
400 גרם בקר טחון
2 שיני שום קצוצות
מלח ופלפל שחור טחון טרי
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 כפות כוסברה קצוצה
2 כפות צנוברים ו/או שקדים קצוצים וקלויים (לא חובה)

לציפוי:
2 כפות שומשום

אופן ההכנה: 

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות.
  2. מכינים מלית בשר: מטגנים בצל עד להזהבה, מוסיפים בשר, שום ותבלינים ומטגנים עד לקבלת פירורים שחומים. מוסיפים עשבי תיבול וצנוברים קלויים. מורידים מהאש ומצננים.
  3. בקערה נוחה לטבילת דפי האורז, מערבבים את חומרי הבלילה: מים, ביצה, דבש, שמן ותבלינים.

ממלאים ואופים: טובלים כל עלה בבלילה עד שמתגמש, מניחים על משטח עבודה, ממלאים במלית הבשר, מגלגלים לגליל (בלי לסגור את השוליים) ומניחים בתבנית בצורת שבלול. ממשיכים בהרכבת השבלול מהמרכז ועד לשוליים. מפזרים שומשום ואופים חצי שעה עד להזהבה. מצננים מעט כדי לתת לעלים להתמצק. אם רוצים אפשר לחמם שוב.

בתאבון 



Beauty fashion Fashion israel Fashion Magazine Fashion News hair Makeup photography style Trends zara אופנה אופנה 2021 אופנה ישראלית אופנת גברים אופנת נשים איפור אפי אליסי אתר אופנה אתר אופנה 2021 ביוטי הפקות אופנה זארה חדשות אופנה חדשות האופנה טיפוח טרנדים טרנדים 2021 כתבות אופנה מגזין אופנה מגזין אופנה 2021 מגזין אופנה אונליין מגזין אופנה ויופי מגזין אופנה ישראלי מגזין אופנה לנשים מעצבי אופנה סטייל עיצוב אופנה צילום צילום אופנה קורונה קסטרו שבוע האופנה שיער שמלות כלה

פורסם בקטגוריות Fashion Food, מתכונים
תגובות פייסבוק