מתכונים: פונדו גבינות

פונדו גבינות-אופנה
|

לקראת חג השבועות מתכון איטלקי – פונדו גבינות. המתכון עשיר בטעמים וקל להכנה


מאת: מערכת Fashion Israel


מרכיבים:

  • 300 גרם שמנת לבישול וירג'יליו VIRGILIO
  • 150 גרם גבינת גאודה הולנדית  מגורדת
  • 150 גרם פרמז'נו רג'אנו VIRGILIO מגורדת
  • 100 מ"ל יין לבן
  • קורט תבלין אגוז מוסקט
  • קורט פלפל לבן טחון
  • 1 כפית קונפלור שהמסתם בכפית מים.
מתכון-פונדו-גבינות
מתכון פונדו גבינות. צילום: יח״צ

אופן הכנה: יש לחמם את היין בסיר קטן עד שיתנדף האלכוהול (2-3 דקות חימום), להוסיף את השמנת, אגוז מוסקט ופלפל לבן – תוך השוואת טמפרטורות, באש נמוכה ולהוסיף את הגבינות תוך ערבוב מתמיד עד שנמסות לגמרי. לאחר מכן, להוסיף את כפית הקורנפלור המומס במים ולערבב טוב עד להגעה לסמיכות הרצויה.

מומלץ להגיש עם: מקלות שום / ירקות טריים / קרוטונים


פורסם בקטגוריות Fashion Food, מתכונים
תגובות פייסבוק