Cameo

קמאו
|

קרפציו בקר עשוי כמצופה. עסיסי ונימוח מלווה בקוויאר בלסמי, עלי רוקט, קוביות אננס וגבינת פרמז'ן (64 שקל) , ארטישוק צלוי בויניגרט שאלוט

מאת: אפי אליסי

הכניסה לקמאו עוברת דרך חומה בצורה. מעבר לקירות מסתתרת מסעדה אינטימית ורומנטית המעוצבת בסגנון ימי הבארוק. אווירה כהה וחושנית עם תקרה מרהיבה. מי שחשקה נפשו יכול להינות מהברים הפזורים במקום או לצאת אל החצר ולספוג אווירה אחרת ושונה בתכלית. אל השולחן הגיעו הפתיחים, קרפציו בקר עשוי כמצופה. עסיסי ונימוח מלווה בקוויאר בלסמי, עלי רוקט, קוביות אננס וגבינת פרמז'ן (64 שקל) , ארטישוק צלוי בויניגרט שאלוט, קרם זיתים וגבינת טולום טורקית  (48 שקל) שהיה טרי ומרענן. בורטה טרייה, מנה צמחונית הכוללת גבינת בורטה, המוגשת עם עגבניות שרי צבעוניות, זיתי טאסוס ובזיליקום (52 שקל) גם היא מרעננת וטעימה. העגבניות השתלבו נפלא עם הגבינה. לסקרנים נגלה שהשם קמאו נלקח מעולם הקולנוע ומתאר הופעה חטופה של כוכב ידוע או במאי בסרט. מה שמבטיח הופעות חטופות של מוזיקאים בחללים השונים של המסעדה. לעיקריות הזמנו פילה בקר על מצע בטטות וסלק (148 שקל) בציר בקר . הבשר היה עשוי במידת הצלייה המדוייקת וטעמו היה נימוח ועסיסי במיוחד תפוחי האדמה שנצבעו בסלק קיבלו טוויסט חדש ומסקרן. עוד מנה שעלתה על השולחן פילה מוסר שהיה אף הוא בשרני ועשוי בדיוק במידה, מה שגרם לו להיות עסיסי במיוחד, הדג הונח על קרם שורש סלרי, כרוב צלוי, תרד ובצלצלי שאלוט חרוכים, וינגרט שמיר (128שקל). את הארוחה הנפלאה קינחנו בשוקולד משוגע (52 שקל) שהכיל קראמבלס, גנאש שוקולד חם ומקרונים. הקינוח שמר אף הוא על הרף הגבוה שהציבו הראשונות והעיקריות.

לסיכום: הארוחה בקמאו אינה זולה כלל. האווירה עוטפת אותך בחום נעים והאוכל טעים

Cameo-3
בורטה. צילום: דן לב

 

Cameo-2
קמאו. צילום: דן לב

 

Cameo
ב'-ש' 19:00 עד אחרון הלקוחות
טלפון 03-558-9855

 

פורסם בקטגוריות Fashion Food, אופנה ואוכל
תגובות פייסבוק